Dorostenci druzí na Stříbrnoskalickém poháru 2018 - aktualizováno 6.2.

Naši dorostenci vybojovali na halovém turnaji pořádaném TJ Meteor Stříbrná Skalice krásné druhé místo, když ve finále nestačili na TJ Mnichovice. 

 

Sestava: Krejcárek - Skála, Danko, Vávra, Tichý, Svoboda, Bareš J., Jiřík, Novák

Góly: Tichý - 6x, Skála - 3x, Jiřík - 2x, Novák - 1x, Krejcárek - 1x, Danko - 1x  


Skupina

Sokol Ostředek - Meteor Stříbrná Skalice I.  3:1

Sokol Ostředek - Sokol Zásmuky  6:3

Sokol Ostředek - SK Podlipan Přišimasy  1:1

 Čtvrtfinále

Sokol Ostředek - Meteor Stříbrná Skalice II.  3:2

 Semifinále

Sokol Ostředek -  FK Kunice 1:0

Finále 

Sokol Ostředek - TJ Mnichovice  0:2 

 Přehled všech výsledků

 Komentář trenéra týmu Vaška Budky:

"První zápas jsme sehráli se Stříbrnou Skalicí 1, který byl celkem vyrovnaný. Nicméně to byl Ostředek kdo vyhrál tento zápas 3:1 a to i díky našemu gólmanovi Krejcárkovi, který odkopával míč na půlku soupeře a kopl to tak šikovně, že míč doletěl až do branky soupeře.
V dalším zápase jsme se utkaly se Zásmuky. Brzo jsme vedli 2:0 a tak se v klidu mohla prostřídat sestava. Za nedlouho se ale podařilo Zásmukům otočit skóre na 2:3. Na hřiště se pak vrátily kluci, kteří byli v zahajovací sestavě a skóre se jim podařilo vrátit v náš prospěch a to na konečných 6:3 pro Ostředek.
V posledním zápase nám k prvnímu místu ve skupině stačila i remíza. Zápas plný nepřesností skončil nakonec remízou 1:1.
Ve čtvrtfinále nás čekal další zápas se Stříbrnou Skalicí ale tentokrát s jejich druhým mužstvem. Do zápasu jsmě šli s tím, že hrajeme proti poslednímu skupiny B a tak by bylo skvělé postoupit. Což se nakonec potvrdilo i když výkon mohl být lepší nakonec jsme se o výsledek báli, protože výsledné skóre bylo pouze 3:2 pro náš tým.
V semifinále nás čekali dobře hrající Kunice a byli jsme si vědomi, že každá chyba může rozhodnout. Náš tým celý zápas výborně bránil a nepouštěl soupeře k žádnému vážnějšímu ohrožení naší branky. Půl minuty před koncem stálo štěstí na naší straně, kdy hodně běhavý Svoboda vybojoval před brankou soupeře míč a Tichý, který se pohyboval nejblíže dopravil míč do sítě soupeře a tak jsme mohli slavit postup do finále po výhře 1:0.
Ve finále jsme se utkali s Mnichovice, kteří nás čekají i v jarní části soutěže dorostu. Po bojovném výkonu, neproměněných šancí jsme neuspěli a prohráli 0:2. 
Turnaj lze hodnotit jako úspěšný. Kluci odvedli výborné výkony i když jsme nebyli v nejsilnější sestavě. Pochvala patřím všem zúčastněním a za svůj výkon byl odměněn i Šimon Tichý jako nejlepší hráč turnaje. 

Webové stránky používají cookies., na web. stránkách běží scripty, které umožní vlastníkovi web. stránek získávat statistická data o uživatelích webu (např. Google Analytics, Facebook Pixel a SKlik). Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací.

  Skrýt tuto informaci