Jasná výhra v Heřmaničkách přiblížila béčko záchraně

Béčko předehrávalo svůj zápas v Heřmaničkách již ve středu, protože herna se v pátek se z ní stane volební místnost. Cíl byl jednoznačný - vyhrát a soupeři, který se nachází na předposledním, tedy barážovém místě, odskočit. Naši na soupeře vlétli a brzy nebylo o vítězi pochyb. Po dlouhé době jsme vyhráli obě čtyřhry a po odehraných 11 zápasech bylo hotovo. Vedli jsme 1:10 a výhru už nám nemohl soupeř vzít. Vzhledem k prohře Neveklova, má náš tým na osmý Neveklov i deváté Heřmaničky náskok tří výher a k dobru lepší bilanci vzájemných zápasů. I když do konce zbývá ještě pět kol,tak protože oba týmy hrají ještě spolu, musel by horší tým z toho zápasu zbylé čtyři zápasy vyhrát a naši vše prohrát, aby nás předhodil. Předsezónní cíl béčka - záchrana v OP3 je tedy velmi blízko.

Áčko hrálo v pátek v Louňovicích. S ohledem na skutečnost, že je již zachráněno, tak vedle Romana Žydyka a Martina Vosátky dostali příležitost Jura Žydyk a Petr Stanovský.

Céčko doma nedalo šanci béčku Smilkova a stále je ve hře o přímý postup do OP4. Stoprocentní byl opět pouze Pepa Lemberk. Potěšily dvě výhry mladého Šimona Styblíka.       

OP1: Sokol Louňovice - Sokol Ostředek 15:3

OP3: Sokol Heřmaničky - Sokol Ostředek B  5:13

OP5: Sokol Ostředek C - SDH Smilkov B  14:4

 


Webové stránky používají cookies., na web. stránkách běží scripty, které umožní vlastníkovi web. stránek získávat statistická data o uživatelích webu (např. Google Analytics, Facebook Pixel a SKlik). Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací.

  Skrýt tuto informaci