Dvě porážky dorostenců na zimní lize

Sokol Ostředek - Spartak Hrdlořezy 1:4 

Poslední lednovou neděli odehrál náš tým již třetí zápas v rámci zimního turnaje v Praze. Na tento zápas jsme se nakonec vypravily pouze v 11 lidech a někteří měli ještě v nohách sobotní úspěšný halový turnaj v Sázavě. Zápas jsme chtěli odehrát v klidu a aby se hlavně nikdo nezranil. Nakonec jsme museli dohrávat v 10 lidech, kdy odstoupil Tichý kvůli bolesti, které si způsobil skluzem na umělé trávě. Kluci bojovali celý zápas a i když to nebylo ideální tak je za výkon musím pochválit protože to bylo náročné. Zápas vyhrál soupeř 4:1. Jediný gól vstřelil Fadler z penalty. 
 
Sestava: Krejcárek - Danko, Vávra, Tichý, Skála - Grešla, Fadler, Mistoler, Krajc - Jiřík, Škvor J.
 
 
Sokol Ostředek - FSC Libuš  2:6 (2:0)
 
V sobotu nás čekal již čtvrtý zápas zimní ligy, za soupeře nám byl FSC Libuš. Na zápas jsme vzhledem k ranním komplikacím dojeli v 11 lidech a tak nezbývalo klukům nic jiného než vydržet hrát celý zápas. 
 
V prvním poločase se nám dařilo dobře dostupovat soupeře a nedávat mu příležitost ke skórování. Soupeř víceméně neměl žádnou vážnější šanci. Buď trefili stojícího Krejcárka v bráně a nebo bránu vůbec netrefil. Nám se také naskytlo pár možností ke skórování, které jsme nakonec přece jenom dokázali přetavit ve vedoucí branky, které vstřelili Mistoler a Grešla. Poločas jsme tak vyhráli 2:0.
 
Vstup do druhé půle jsme si přáli jako v té první. Hlavně neinkasovat a hrát zodpovědně zezadu jako v první půli. Bohužel se stalo co se stát nemělo. Soupeř se chytil hned na začátku penaltou a během 10 minut otočil skóre v náš neprospěch na 2:3. Šance ke skórování byly i na naší straně, ale nepodařilo se nám je využít, tak jako v první půli. Soupeř, který byl při chuti, vstřelil další 3 branky a konečný výsledek byl tedy 2:6. 
 
Sestava nebyla ideální,když chyběla spousta hráčů základní sestavy. Nicméně je musíme pochválit za bojovnost. V posledních dvou zápasech nás čekají 2 papírově slabší soupeři, tak se pokusíme urvat nějakou výhru.
 
Sestava: Krejcárek - Skála, Krajc, Jiřík, Šimek - Konvalinka, Žerava, Škvor J., Grešla - Mistoler, Dumský
 
Napsal Václav Budka, trenér

Webové stránky používají cookies., na web. stránkách běží scripty, které umožní vlastníkovi web. stránek získávat statistická data o uživatelích webu (např. Google Analytics, Facebook Pixel a SKlik). Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací.

  Skrýt tuto informaci