Stolní tenisté přivezli výhry z Mrače a Neveklova

Stolní tenisté byli v pátek stoprocentně úspěšní. Všechny tři týmy vyhrály, áčko s béčkem dokonce na půdě soupeřů.

Áčko čekal důležitý zápas v předposlední Mrači. Od počátku nebylo pochyb, že naši splní svou roli favorita a připíší si již osmou výhru v soutěži, která jim v podstatě dává jistotu záchrany v soutěži a šanci okusit nejvyšší okresní soutěž můžou dostat i další hráči. Ke standardně stoprocentním Janatovi a Menzovi se v pátek díky čtyřem výhrám v pětisetových bitvách přidal i Martin Vosátka.

Béčko zajíždělo do Neveklova s přání uhrát alespoň remízu. Vzhledem k tomu, že domácí neměli k dispozici Valterovou, zdálo se, že tento záměr není nesplnitelný, pokud by se někomu kromě Standy Měchury podařilo porazit někoho z trojice Kačmar, Veselý, Kříž. Podařilo se to Jurovi Žydykovi, který hned v první dvouhře zápasu přehrál Kříže. Po dvou sériích drželi naši vedení 6:4, které při losu zbylých zápasů dávalo velkou naději na kýženou remízu. Když však v úvodu třetí série Jura přetlačil v pěti setech Kačmara a Standa přidal snadnou výhru na střídající Koutenskou, začala našim svítat naděje na výhru. Její potvrzení přišlo rychle, ještě v této sérii. Marek dokázal porazit Kříže, i když v pátém setu prohrával 0:7 a 7:9 a Petr Stanovský udolal Veselého. Bylo hotovo a béčko si připsalo v novém roce druhou výhru ze dvou zápasů a poskočilo již na 4. místo. Bohužel vzhledem vývoji na konci tabulky, kdy Heřmaničky opět vyhrály, mají naši od barážového místa stále odstup jen dvou výher.

Céčko šlo do zápasu s poslední Petroupimí s obavami, protože chyběl Pepa Lemberk i Jindra Nenáhlo. Šanci dostali mladíci Matyáš Styblík a Dan Císař, kteří dokázali uhrát potřebné body k celkové výhře a céčko tak stále drží druhé barážové místo o skóre před Teplýšovicemi.      

OP1: SK Mrač - Sokol Ostředek A  4:14

OP3: Sokol Neveklov B - Sokol Ostředek B  5:13

OP5: Sokol Ostředek C - SDH Petroupim D  13:5

 

Webové stránky používají cookies., na web. stránkách běží scripty, které umožní vlastníkovi web. stránek získávat statistická data o uživatelích webu (např. Google Analytics, Facebook Pixel a SKlik). Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací.

  Skrýt tuto informaci