Stolní tenisté jen na 50%

V minulém týdnu odehraném třetím kole odvetné části okresních stolně-tenisových soutěží si ostředecké barvy připsaly na své konto výhru, remízu i prohru. 

Ve čtvrtek si áčko v nejsilnějším složení poradilo v derby se šestou Petroupimí a s náskokem drží pěkné páté místo. 

Béčko čekaly v pátek druhé Pyšely, které si dělají zálusk na baráž o postup do OP2. Čekal se těžký zápas a bylo nutné urvat alespoň jednu čtyřhru. Bohužel jak Jura Žydyk se Standou Měchurou, tam Tomáš Velek s Markem Škvorem mladším odešli po pětisetových bitvách od stolů se sklopenou hlavou. Oběma dvojicím chybělo jen pár míčků. Stejně jako před 14 dny to ale naši nevzdali. V první sérii byli úspěšnější a skóre srovnali na 3:3,a to ještě Marek, který v prvních dvou setech zaskočil pyšelskou jedničku Kovaříka, nakonec prohrál v pátém setu 9:11. Zásadní pro vývoj skóre byla série druhá, kde i díky překvapivé prohře Standy s Gončarem, se opět hosté dostali do vedení. Hosté drželi vedení i po třetí sérii. Smůlu měl Jura, který prohrál pětisetovky jak s Kovaříkem, tak Hrachem. Před poslední dvouhrou zápasu byl stav 8:9, Marek tak mohl výhrou nad Ptáčkem zajistit remízu. Bohužel ale svůj stín nepřekročil a přes tři setboly ve druhém setu prohrál 0:3 a Pyšely si tak odvezly tři body za výhru 8:10.    

Toto kolo se nepovedlo ani céčku, které se při výhře mohlo bodově dotáhnout na první Pyšely C, které jen remizovaly s třetími Teplýšovicemi. Žel bohu v pátek v Netvořicích se s formou nepotkal Martin Vosádka, který všechny dvouhry prohrál a velkou smůlu měl Dan Císař, který třikrát prohrál v pěti setech. Stoprocentní Pepa Lemberk s tříbodovým Petrem Styblíkem tak stačili alespoň zajistit remízu 9:9.

OP1: Sokol Ostředek A- SDH Petroupim A  11:7

OP3: Sokol Ostředek B - Sokol Pyšely B  8:10

OP5: Sokol Netvořice C - Sokol Ostředek C  9:9

       


Webové stránky používají cookies., na web. stránkách běží scripty, které umožní vlastníkovi web. stránek získávat statistická data o uživatelích webu (např. Google Analytics, Facebook Pixel a SKlik). Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací.

  Skrýt tuto informaci