Stolní tenisté v derby rozdrtili Petroupim

 

V pátek čekal naše stolní tenisty velký rival z minulé sezóny - céčko Petroupimi, se kterým se přetahovali do posledního zápasu o poslední příčku. Po březnové prohře 8:10 v azylu ve Vodslivech zůstal černý Petr nakonec našim.

 

Ostředečtí hráči tedy chtěli porážku soupeři vrátit. Hosté tentokráte nepřijeli, narozdíl od března, v nejsilnější sestavě. Nicméně dvojice Benatinský - Šádek měla s našimi hráči lepší bilanci, proto se čekal boj o to, zda urveme více než plichtu.

 

Naši se do soupeře zakousli a hosté uhráli čestný bod až v poslední sérii za stavu 16:0, kdy Roman Žydyk prohrál v pěti setech se Šádkem. I tak je vysoká výhra 17:1 nad očekávání a posunula naše áčko na druhou, barážovou, příčku v tabulce. Pokud bychom započítali i předehraný zápas s béčkem, tak by naši stolní tenisté vedli.

 

Body: Žydykové 1, Stanovský/Škvor 1, Stanovský 4, Škvor 4, Žydyk J. 4, Žydyk R. 3

 

Zápis z utkání

 

Webové stránky používají cookies., na web. stránkách běží scripty, které umožní vlastníkovi web. stránek získávat statistická data o uživatelích webu (např. Google Analytics, Facebook Pixel a SKlik). Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací.

  Skrýt tuto informaci