Ani tři góly nám v Jablonné body nepřinesly

 

Ani tři vstřelené branky nestačili v sobotu našim fotbalistům k bodovému importu z Jablonné. Oslabená přípravka zakončila podzim porážkou v Bystřici.

 

Starší přípravka: SK Bystřice - Sokol Ostředek 5:1

 

Nejmenší ostředečtí fotbalisté zakončili podzimní sezónu zápasem v Bystřici. Trenér Martin Novák viděl utkání takto: "Ze zápasu jsem měl strach, obzvlášť vzhledem k velkému počtu omluvenek. Naši se snažili a soupeř se nakonec ukázal jako hratelný. Škoda, že jsme nebyli v plné síle." Naši branku vstřelil z výkopu gólman Pepča Hajný.

 

Sestava:

Hajný - Mistolerová, Rezková, Svoboda, Barešovi V. + V., Smrkovský

 

Mír Jablonná n/V - Sokol Ostředek 5:3 (4:2)

 

S fotbalisty z Jablonné se naše áčko nepotkalo hodně dlouho, protože jsme roky hrávali o jednu až dvě třídy výše. V minulé sezóně se domácí potáceli na konci tabulky pralesní ligy, zatímco my jsme chtěli hrát lepší střed trojky.

 

Vše je však pomíjivé. Nyní hrajeme spolu prales a před sobotním zápasem bylo jasné, že musíme podat velmi dobrý výkon, abychom od Vltavy přivezli nějaký bod. Domácím se v letošní sezóně daří a jejich výsledky budili před zápasem respekt.

 

Na hřišti se to potvrdilo. V průběhu první půle jsme dvakrát dokázali brankami Fandy Macháčka a Milana Škvora srovnat, ale ještě do přestávky už domácí vedli o dvě branky, aby svůj náskok po změně stran dále navýšili. Eda Špalek z penalty už jen korigoval konečný výsledek.

 

Ještě nás čeká v sobotu poslední zápas podzimu - přijede k nám lídr tabulky béčko z Poříčí (výkop ve 14h). Už nyní je ale jasné, že máme tým jen na střed čtyřky. Plány, i když před sezónou nevyřčené, na návrat do trojky, jsou nyní již jen utopií. Nejsme důrazní, záloha neexistuje, střelecky se výrazněji prosazuje jen Eda Špalek. Na podzim bohužel nehrajeme fotbal, nýbrž jen kopanou, která ještě stačí na Drachkov či Bukovany, ale každý soupeř, který trochu umí fotbal, nás přehrává.

 

Věřme, že na jaře se situace zlepší. Z Peru by se měl vrátit Lukáš Uršic. Do týmu znovu naskočí Pepa Šilhavý a Petr Florián, kterým přejeme a držíme palce, aby současné trable rychle zmizely. V opačném, případě se může stát, že pár fotbalistů v týmů se natolik otráví, že odejdou nebo s fotbalem skončí a pak budeme rádi za každou výhru i ve čtyřce.

 

Sestava:

Škvor J. - Eichler, Krejcárek, Kapal, Müller - Fiala, Škvor M., Macháček, Měchura - Nerad, Špalek E.

střídali: Sedlmaier, Luzum

 


 

 

Foto: J.Hanibalová

Webové stránky používají cookies., na web. stránkách běží scripty, které umožní vlastníkovi web. stránek získávat statistická data o uživatelích webu (např. Google Analytics, Facebook Pixel a SKlik). Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací.

  Skrýt tuto informaci