Fotbalisté na závěr podzimu porazili lídra z Poříčí

 

Ostředečtí fotbalisté se sobotním zápasem proti vedoucímu celku tabulky SK Posázavan Poříčí B rozloučili s podzimní sezónou. Naši hráči potvrdili, že s fotbalovým soupeřem hrát umíme, i když posledních třicet minut druhé půle bylo z naší strany hodně nefotbalových, ale počítají se góly, a proto jsme si připsali cennou výhru 3:2, což znamenalo, že tým splnil osmnáctibodovou metu na sud piva danou kapitánem Jendou Müllerem.

 

Povedl se nám úvod. Již ve druhé minutě nahrál Eda Špalek od lajny před bránu volnému Tomáši Sadílkovi, který nekompromisně prostřelil Tichovského – 1:0. Ve 4. minutě všem zatrnulo. Fandovi Macháčkovi se nepovedl odkop ve vápně a míč poslal na naši bránu. Balón přeskočil i gólmana Jirku Škvora a směřoval do sítě. Machy však svou chybu stačil napravit a míč na čáře odkopl pryč.

 

Ve 22.minutě Fanda Macháček chytrou přízemní střelou k přední tyči protáhl poříčského gólmana. Za dvě minuty poté střílel těsně vedle Milan Škvor. V 25. minutě se dostal do brejku Tomáš Sadílek, podařilo se mu přehodit vyběhnuvšího brankáře, ale bohužel i bránu.

 

Ve 42. minutě Eda Špalek pronikl do vápna, ale místo přihrávky na volné spoluhráče, volil střelu a trefil jen poříčského gólmana. Stejně dopadl i pokus Zdeňka Měchury ve 43. minutě, dorážku poslal Tomáš Sadílek vedle.

 

V poslední minutě první půle poslal Fanda Macháček pěkný balón na Tomáše Sadílka a ten křížnou střelou nezaváhal – 2:0. S tímto nadějným výsledkem se šlo do kabin.

 

Začátek druhé půle patřil hostům, na hřiště poslali dva dorostence a my jsme se dobrých pět minut nedostali za půlku. Pak však v 50.minutě podskočili dva beci Poříčí balón, Eda Špalek se sám řítil na gólmana a zvýšil na 3:0. Mohlo být ještě veseleji. Při další akci dostal Machy míč do běhu, musel na něj vyběhnout gólman. Machy místo přihrávky na volného Tomáše Sadílka, který by střílel do prázdné brány, zvolil kličku. Sice míč udržel, ale mezitím se vrátili hostující beci a přihrávku na vápno odkopli.

 

V 55. minutě, v podstatě z protiútoku, hosté snížili Vlčkem a v 60.minutě už to bylo po našem vlastním gólu 3:2. Hosté cítili šanci. Našim útočníkům se nedařilo udržet balón. Míče se hned vraceli k naší bráně. Střed pole jsme zcela vyklidili. Díky velké bojovnosti a obětavosti jsme ovšem výhru ubránili a všichni si mohli jít rozlučku.

 

Sestava:
Škvor J. – Eichler (23.Fiala, 55.Sedlmaier), Krejcárek, Kapal, Müller – Macháček, Škvor M., Nerad (87.Luzum), Měchura – Sadílek T. (70.Zikmund), Špalek E.


 

 

Webové stránky používají cookies., na web. stránkách běží scripty, které umožní vlastníkovi web. stránek získávat statistická data o uživatelích webu (např. Google Analytics, Facebook Pixel a SKlik). Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací.

  Skrýt tuto informaci