Fotbalisté přivezli bod z Úročnice

 

O uplynulém víkendu vyrazili naši fotbalisté za soupeři na jejich hřiště. Bodovali pouze dospělí, i když remíza z Úročnice je asi spíše ztrátou.

 

Starší přípravka: Sokol Neveklov – Sokol Ostředek 6:3

 

Naši špunti i při absenci několika hráčů srdnatě bojovali. Dokonce vedli brankou Štěpána Vrány 1:0, ale soupeř pak skóre otočil. Kouč Milan Hajný nebyl spokojen se způsobem pískání domácího sudího.

 

Branky: Vrána 2, Hajný

 

Sestava:
Hajný – Mistolerová, Vrána, Rezková, Barešovi V. + V., Smělý

 

Starší žáci: FK Bílkovice – Sokol Ostředek 7:2

 

Pro naše starší žáky to byl poslední zápas sezóny. Naše branky vstřelil Martin Škvor, který ve druhé půlce opustil svůj brankářský post.

 

Sestava:
Škvor M. (Mistoler) – Svobodová, Horáková, Holubková, Vernerová, Kubíková, Mareček, Hampl, Rezek, Svatoň, Mistoler (Škvor M.)

 

TJ Úročnice B – Sokol Ostředek 4:4 (3:3)

 

Naši fotbalisté začali výborně, hned v první minutě jsme vedli gólem Zdeňka Měchury. Na vyrovnání domácích odpověděl Eda Špalek dvěma góly. Slibný náskok jsme ztratili ještě do půlky. Před třetím gólem hostí nepochopitelně nepřerušil hru sudí Macháček, i když Jim Kapal ležel zraněn na trávníku. Ve druhé půli zkompletoval Eda hattrick, ale domácí opět dokázali srovnat. Připsali jsme si tedy do tabulky další bodík, ale spíše je to ztráta. Necháváme si dát laciné góly po našich chybách.

 

Sestava:
Škvor J. - Eichler, Krejcárek, Kapal, Müller – Fiala (85.Zikmund), Škvor M (46.Nerad), Florián, Macháček (70.Sedlmaier) – Špalek E., Měchura (90.Luzum)

Webové stránky používají cookies., na web. stránkách běží scripty, které umožní vlastníkovi web. stránek získávat statistická data o uživatelích webu (např. Google Analytics, Facebook Pixel a SKlik). Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací.

  Skrýt tuto informaci