Fotbalisté vyhráli v Neveklově, mládež u lídrů neuspěla-

 

O uplynulém víkendu hrály všechny naše týmy venku. Áčko přivezlo tři body za zaslouženou výhru z Neveklova. Mládež čekala těžká utkání na hřištích lídrů svých soutěží v Bystřici, resp. v Poříčí, kteří sází v každém utkání soupeřům přes deset gólů. Naši špunti dopadli podobně.

 

Sokol Neveklov B – Sokol Ostředek 0:3 (0:3)

 

První poločas byl zcela v naší režii. Domácí tým, který byl posilněn o několik hráčů áčka, jsme přehrávali a vyjádřili to i třemi brankami během krátké doby. V druhém poločase se hra vyrovnala, ale naši nedopustili žádnou korekci skóre a komplikaci. Vydařený zápas odehrál na pravém beku Petr Eichler, který vygumoval domácího áčkaře Vitouše (před třemi roky, ještě v okresním přeboru nám dal doma čtyři góly). Velmi dobrým tahem kouče Mirka Lejčka se ukazuje vysunutí Romana Špalka na hrot, který spolu s bráchou Edou vytvořili údernou dvojici. Eda se trefil i v pátém zápase v řadě, i když musel být brzy střídán.

 

Ostředecká fotbalová mašina se tak po pomalém rozjezdu, kdy jsme zbytečně ztratili body v Bystřici a Peceradech, rozjiždí. Na první Čerčany ztrácíme jen dva body, v tabulce pravdy jsme ale již první.

 

V neděli čeká naše hráče domácí derby s Přestavlky. Začíná se v 16.30h. Přijďte naše hráče dohnat k třetí výhře v řadě.

 

Branky: Špalek R., Špalek E., Škvor M.

 

Sestava:
Škvor J. – Eichler, Krejcárek, Kapal (75.Nerad), Müller – Měchura (65.Sedlmaier), Šilhavý, Škvor M. (85.Luzum), Macháček – Špalek E. (35.Zikmund), Špalek R.

 

Starší žáci: SK Bystřice – Sokol Ostředek 14:0

 

Sestava:
Škvor M. – Svobodová, Holubková, Kubíková, Vernerová, Rezková, Rezek, Hampl, Mareček, Mistoler, Svatoň

 

Starší přípravka: Posázavan Pořící n/S B – Sokol Ostředek 13:0

 

Trenér Martin Novák po zápase konstatoval: „ Měl jsem ze zápasu obavy, obzvlášť poté co přišly omluvenky od Štěpána (nemoc) a Filipa (sádra na noze). Poříčí nastřílelo za první tři kola 38 gólů a i v dnešním zápase svou dominanci potvrdilo. Na soupeře jsme dnes prostě neměli, ale musím všechny hráče pochválit, zápas odmakali naplno až do konce. Líbil se mi Petřík Smrkovský, který za nás hrál první zápas. Hodně toho pochytal Pepča Hajný.“ Kromě zmíněného Petříka se premiérově v ostředeckém dresu představila Amélka Hýblová, další naše fotbalová naděje z posledního náboru.

 

Sestava:
Hajný – Mistolerová, Svoboda, Rezková, Bareš Vítek, Biras J., Smrkovský, Hýblová

Webové stránky používají cookies., na web. stránkách běží scripty, které umožní vlastníkovi web. stránek získávat statistická data o uživatelích webu (např. Google Analytics, Facebook Pixel a SKlik). Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací.

  Skrýt tuto informaci