Mladí fotbalisté na výbornou, dospělí zklamali

 

O uplynulém víkendu vyrazily všechny naše fotbalové týmy bojovat na hřiště soupeřů. Mladí fotbalisté uspěli a přivezli z Mezna a Maršovic výhry, dospělí bohužel zklamali a v Peceradech, přestože měli více ze hry, prohráli.

 

Starší žáci: Sokol Mezno – Sokol Ostředek 2:3 (2:1)

 

Starší žáci se radovali ze své první výhry v této věkové kategorii. V Mezně dokázali otočit skóre z 2:0 a mohli si po zápase v kabině zakříčet vítězné „cigi-caga“.

 

Naše branky: M.Svobodová, M.Hampl, N.Holubková

 

Sestava:
Škvor M.– Svobodová, Horáková, Holubková, Kubíková, Vernerová, Hampl, Maroušek, Mareček, Rezek, Svatoň

 

Starší přípravka: Sokol Maršovice – Sokol Ostředek 0:4

 

Ostředecká přípravka si připsala ve druhém zápase sezóny druhou výhru. Trenér Martin Novák tým pochválil, ale dodal: „Hráči stále ještě nechtějí ukázat všechny finesy, které se učí na tréninku. Naší sílu prověří silnější soupeři, třeba již za týden Nespeky.“

Branky: Vrána 3, Mistolerová

Sestava:
Hajný – Svoboda, Mistolerová, Rezková, Bareš Vítek, Vrána, Birasové F. + J.

 

JAWA Pecerady – Sokol Ostředek 2:1 (1:1)

 

Naši fotbalisté odjížděli do Pecerad pro body, vraceli se bohužel s prázdnou. Šanci v základu dostali Fanda Sedlmaier a Petr Zikmund, kteří se proti Čerčanůn na hřiště dostali jen na pár minutek, resp. vůbec. Pozitivem byl návrat Pepíka Šilhavého, který se zranil v březnu v přípravě. Marodka se tedy pozvolna vyprazdňuje, zůstavají na ní, asi pro celou sezónu, už jen Ondrové Hanibal a Vildman.

 

Z počátku se zápas vyvíjel dle našich představ. Po faulu na Petra Floriána proměnil Eda Špalek penaltu a vedli jsme. Pojistku měl na hlavě Fanda Sedlmaier, míč však poslal z malého vápna tři metry vedle brány. Domácí nás následně potrestali za nedůraz a srovnali.

 

Na začátku druhé půle pak Pecerady, opět při našem nedůrazu, vstřelily druhou a jak se ukázalo vítěznou branku. Naši se snažili, soupeře zatlačili, ale přestože jsme hráli velkou část druhého poločasu proti deseti, když musel odstoupit zraněný domácí hráč a peceradští už měli vystřídáno, tak jsme si v podstatě nevytvořili žádnou gólovku na srovnání skóre.

 

Zápas se hodně podobal našemu předchozímu utkání proti Čerčanům, jen v obráceném gardu. Měli jsme více ze hry, ale nedokázali jsme z toho proti soupeři, který moc fotbalovosti nepředvedl, přetavit v góly. Musíme si zvykat, že v pralese málokterý tým bude hrát fotbal, musíme čekat, že se bude hrát jen kopaná, což nám ale moc nesedí.

 

V neděli nás čekají doma Bukovany. Věřme, že se naši hráči probudí a nasázejí soupeři pěkný příděl branek, aby potěšili fanoušky.

 

Sestava:
Škvor J.- Fiala, Krejcárek, Špalek R., Müller – Zikmund (50.Nerad), Florián, Škvor M. (46.Šilhavý), Macháček – Sedlmaier (60.Měchura), Špalek E. 

Webové stránky používají cookies., na web. stránkách běží scripty, které umožní vlastníkovi web. stránek získávat statistická data o uživatelích webu (např. Google Analytics, Facebook Pixel a SKlik). Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací.

  Skrýt tuto informaci