Fotbalisté porazili Čerčany

 

V neděli se naši fotbalisté prvně v této sezóně představili před domácími fanoušky. Soupeř je čekal papírově nejsilnější – Čerčany s ambicemi postoupit do trojky, které minulý víkend nasázely Soběhrdům dvanáct kousků. Přes nevlídné počasí se přišly na fotbal podívat více jak čtyři desítky diváků.

 

Nutno sportovně uznat, že v první půli byli hosté mírně lepším týmem, ale fotbal nestál za koukání. Hrála se typická pralesní holomajzna. V 10.minutě nás podržel Jirka Škvor v bráně, když zneškodnil gólovku Čerčan. Z naší strany stály za zmínku pouze střelecké pokusy Zdeňka Měchury a Fandy Macháčka.

 

Druhá půlka byla zajímavější, i když díky sudímu i velmi, hlavně v závěru vyhrocená. V 50.minutě byl kousek před vápnem faulován Eda Špalek, který se následně sám postavil k trestnému kopu a jeho technická střela skončila na tyči čerčanské brány.

 

Po hodině hry jsme se již dočkali. Čerčanský gólman Burcev neudržel míč a Eda Špalek pohodlně poslal naše barvy do vedení. Za devět minut nám zkazil radost z druhé branky sudí Novák. Edův ofsajd viděl pouze on. Atmosféra na hřišti i mezi diváky začala houstnout.

 

V 75. se nepovedl Jirkovi výhoz a čerčanský Čeljuska mu obratem poslal balón do brány a srovnal. Hned za minutku bylo na naší straně opět veselo. Po pěkné akci po ose Macháček – Florián se nadvakrát prosadil Eda Špalek - 2:1.

 

V 85.minutě znovu zaúřadoval sudí a hosté z vymyšlené penalty srovnali na 2:2 a zdálo se, že zápas skončí remízou.

 

V 90.minutě střídající Fanda „Bungr“ Sedlmaier zatáhl míč po lajně, nevěděl co s ním, tak jej napálil směrem k bráně. K překvapení všech balón doplachtil až do zadní horního růžku za záda zkoprnělého Burceva. Tribuny propukly v nadšení – 3:2.

 

Konečný výsledek zpečetil svým třetím gólem v druhé minutě nastavení Eda Špalek, jenž proměnil penaltu za ruku hostujícího hráče ve vápně.

 

Příští sobotu nás čeká zápas v Peceradech, které oba úvodní zápasy vyhrály. I tak bychom měli nějaké body přivézt.

 

Sestava:
Škvor J. – Fiala, Krejcárek, Kapal (60.Nerad), Müller – Macháček, Florián, Škvor M., Měchura – Špalek R. (85.Sedlmaier), Špalek E.


 

 

 

Webové stránky používají cookies., na web. stránkách běží scripty, které umožní vlastníkovi web. stránek získávat statistická data o uživatelích webu (např. Google Analytics, Facebook Pixel a SKlik). Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací.

  Skrýt tuto informaci