Přípravka porazila Struhařov, žáci prohráli

 

V neděli dopoledne vstoupila do nové fotbalové sezóny i obě naše mládežnická družstva. Přípravka po pěkném výkonu porazila Struhařov, zatímco žáci bohužel pokračovali ve šlépějích minulé sezóny.

 

Starší přípravka: Sokol Ostředek – Jiskra Struhařov 8:6 (6:3)

 

Naši nejmenší fotbalisté se utkali s tradičním soupeřem ze Struhařova. Začátek se jim úplně nepovedl a soupeř jim utekl na 1:3. Naši špunti nepropadli panice a pěti góly dokázali do přestávky stav otočit. V první půlce předváděli pěkný kombinační fotbal a soupeře přehrávali. V druhé půli nás soupeř zatlačil, ale dvakrát se nám podařilo skórovat a soupeři znovu odskočit na rozdíl tří branek. Na šestou branku soupeře jsme sice přes šance reagovat nedokázali, ale i tak jsme vedení udrželi a zaslouženě si připsali výhru do tabulky.

 

Tímto zápasem se s ostředeckým dresem loučil Martínek Škvor, který odchází na roční hostování do SK Benešov. Držíme mu palce, aby se tam prosadil! 

 

Ostředecké branky: Škvor M. 2, Biras F. 2, Svoboda J. 2, Bareš Vítek, Rezková P.

 

Naše sestava:
Hajný M. – Mistolerová L., Svoboda J., Rezková P., Škvor M., Bareš Vítek, Birasové F. + J.

 


Starší žáci: Sokol Ostředek - Sokol Tichonice 0:8 (0:6)

 

Našim žákům se nepodařilo herně ani výsledkově navázat na menší kolegy a i novou sezónu začali vysokou porážkou. Postavami menší soupeř nás fotbalovostí jednoznačně přehrál.

 

Naše sestava:
Škvor M. – Holubková N., Horáková K., Svobodová M., Kubíková K., Vernerová Z., Hampl M., Mareček O., Mistoler J., Rezek J., Škvor T., Maroušek V., Svatoň P.


 

 


 

 

Webové stránky používají cookies., na web. stránkách běží scripty, které umožní vlastníkovi web. stránek získávat statistická data o uživatelích webu (např. Google Analytics, Facebook Pixel a SKlik). Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací.

  Skrýt tuto informaci