Ostředek vstoupil do okresního přeboru vítězně!

Ostředečtí fotbalisté se vrátili po třech letech do okresního přeboru a na jejich obnovenou premiéru bylo přes vydatný liják, který doprovázel celý zápas, zvědavo více jak šedesát diváků. Na naše hráče čekal těžký soupeř, v minulé sezóně třetí Struhařov, na který ale umíme zahrát.

 

Do zápasu jsme vstoupili z ostra a hned v 6.minutě jsme se dostali do vedení. Ondra Vildman se postavil k trestnému kopu u lajny a střelou k bližší tyči překvapil gólmana Pessra ve struhařovské bráně - 1:0.

 

Naši ovládli hru a nebezpečnými střelami neustále zaměstnávali struhařovského brankáře. V 10. minutě to byl opět Ondra Vildman, jehož pěknou střelu Pavel Pesser zlikvidoval. V 21. minutě střílel, kdo jiný než Ondra Vildmana těsně vedle. V 27.minutě protáhl ochránce struhařovské svatyně pěknou střelou kapitán Milan Škvor.

 

Náskok jsme mohli zvýšit ve 32.minutě, kdy Eda Špalek vybojoval u lajny balón, několikrát si jej vyměnil s Ondrou Vildmanem, kterého pak efektní patičkou poslal do vápna. Ondra nasměroval ideální přihrávku na Lukáše Kuklu stojícího na malém vápně. Míč však před Lukášem skočil a tak jeho dorážka minula odkrytou struhařovskou bránu.

 

V 37-minutě se prvně o slovo přihlásili hosté, naše obrana pustila struhařovského útočníka za sebe, ale jeho střelu zneškodnil gólman Jirka Škvor. Do kabin tedy odcházeli naši borci za potlesku diváků s jednogólovým náskokem.

 

V druhé půli diktoval tempo hry Struhařov, nebezpečný byl zejména na začátku. V 50-minutě při nás stálo štěstí, struhařovský útočník netrefil odkrytou bránu, ale gólmana Jirku Škvora a Petr Florián odkopl do bezpečí. O tři minuty později skončila nebezpečná střela hostí na boční síti.

 

Přestože měl Struhařov více ze hry, ostředecká obrana dirigovaná Petrem Floriánem pracovala spolehlivě, výborný výkon podali oba krajní beci Měchura a Müller. Pokud už se hosté dostali ke střele, stál jim v cestě bezchybně chytající ostředecký gólman Jirka Škvor.

 

Rozhodnutí mohla přinést 72. minuta, kdy šel Eda Špalek sám na P.Pessra ve struhařovské brance, ale ten jeho střelu vyrazil. V 82.minutě zatáhl pěkně míč střídající Fanda Macháček, namazal na střelu Ondrovi Vildmanovi, ale ta po teči šla mimo branku. Ostředek si i tak připsal první tři body do tabulky a hráči spolu s diváky mohli slavit!

 

Příští sobotu hrajeme opět doma, od 17h hostíme SK Olbramovice. Přijďte naše hráče podpořit! Připsat si další tři body by byla paráda!

 

Rozhodčí: Bačinský - Macháček, Garaja ml.

 

Ostředecká sestava:

Škvor J. - Měchura, Florián, Uršic, Müller - Vildman, Škvor M., Hanibal, Šilhavý - Kukla (60.Macháček), Špalek E. (80.Daněk)

 


 


 

 

 

Webové stránky používají cookies., na web. stránkách běží scripty, které umožní vlastníkovi web. stránek získávat statistická data o uživatelích webu (např. Google Analytics, Facebook Pixel a SKlik). Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací.

  Skrýt tuto informaci