Fotbalisté s přehledem postupují do 2-kola Poháru OFS

V zápase prvního kola okresního poháru, který byl zároveň generálkou na první zápas OP, splnili ostředečtí fotbalisté svou povinnost a vyhráli v Divišově nad místním béčkem vysoko 1:7 (0:2). Uvidíme, jakého soupeře našim borcům přiřkne los pro druhé kolo, které se hraje ve středu 14.9. od 17:30.

 

V ostředeckých rudých dresech se prvně představila nová posila - Lukáš Kukla z Libže. Lukáš ukázal, že bude výraznou posilou našich útočných řad. Věřme, že lehké zranění, kvůli kterému odehrál jen poločas, nezabrání jeho startu v důležitém sobotním zápase se Struhařovem.

 

 

Naši vstoupili do utkání z ostra a rozdíl dvou tříd byl na hřišti patrný. Důležitý uklidňující první gól přišel již v 8.minutě, kdy Eda Špalek zatáhl balón po lajně, nacentroval po zemi do vápna a Lukáš Kukla s přehlem vstřelil svůj první gól v ostředeckém dresu - 0:1.

 

V 21.minutě si ""Akademik"" Ondra Vildman naběhl na přesný pas od Milana Škvora, došel s míčem před vápno, kde našel volného Pepu Šilhavého, který posadil míč na hlavu Edy Špalka a bylo to 0:2.

 

O čtyři minuty později vystřelili Lukáš Kukla, jeho střelu na čáře zastavil divišovský bek rukou a kopala se penalta. Bohužel se Ondrovi Vildmanovi nepovedla, brankář jeho slabou střelu vyrazil. V průběhu prvního poločasu odkulhal pro zranění Kamil Krejcárek, přejme si, aby i Kamil se dal do soboty do pořádku, i když jeho problém je vážnější než u Lukáše.

 

Hned v úvodu druhé půle centroval z lajny Eda Špalek a Ondra Vildman se nemýlil a napravil tak zahozenou penaltu - 0:3.

 

V 54.minutě kopal Eda Špalek roh, k odraženému míči se dostal Lukáš Daněk, který prostřelil chumel hráčů před divišovskou bránou - 0:4.

 

O tři minuty na to jsme inkasovali. Divišovský útočník se bez problému prohnal kolem Jendy Müllera a protože náš gólman Jirka Škvor stál daleko před bránou, neměl problém vstřelit čestný úspěch domácích barev - 1:4.

 

V 71.minutě vyvezl Jenda Müller míč z vlastní půlky, po narážečce s Daňkem našel volného Edu Špalka, ale ten trefil jen tyč.

 

V 80.minutě vyslal Akademik do běhu Edu Špalka, ten namazal Milanovi Škvorovi, jeho střelu vyrazil divišovský brankář zpět před něj a na podruhé se Milan už nemýlil - 1:5.

 

V 83.minutě se podruhé prosadil Ondra Vildman, když poslal do brány balón, který se po střele Edy Špalka odrazil od břevna - 1:6.

 

Těsně před závěrečný hvizdem posadil agilně hrající Eda Špalek míč na hlavu Lukáše Uršice a ten uzavřel účet zápasu na konečných 1:7.

 

Ke druhé půli přistoupili naši jako k pouťáku. Je až do "nebe volající", jak naši dokázali zahazovat jednu šanci za druhou. Kdyby proměnili alespoň polovinu z nich, výsledek by byl dvouciferný. Proti silnějšímu soupěři než byl včera bezzubý Divišov, tolik šancí mít nebudeme.

 

Již v sobotu od 17h hostíme v prvním zápase okresního přeboru nedaleký Struhařov, přijďte našim hráčům fandit a pomoci jim k prvním třem bodům!

 

V rámci našeho krátkého působení v OP máme se ""Strouhou"" aktivní bilanci: 4 2 1 1 10:7. Přejme si, aby byla po sobotě ještě aktivnější v náš prospěch!

 

Ostředecká sestava:

Škvor J. - Měchura, Florián, Hanibal, Müller - Krejcárek, Škvor M., Hanibal, Vildman - Špalek E., Kukla

střídali: Uršic, Daněk

 


 

 

Webové stránky používají cookies., na web. stránkách běží scripty, které umožní vlastníkovi web. stránek získávat statistická data o uživatelích webu (např. Google Analytics, Facebook Pixel a SKlik). Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací.

  Skrýt tuto informaci