Béčko uhrálo doma bod s Divišovem B

Ostředecké béčko, posilněné o několik hráčů z kádru áčka, si v neděli odbylo svou podzimní premiéru a připsalo si do tabulky první bod po remíze 3:3(2:2) v domácím derby zápase s rezervním týmem Divišova.

 

Už ve 4. minutě potěšil domácí fanoušky Fanda Macháček, když jeho střela prošla až do brány a všichni si pomysleli, že to bude snadný příděl bodů - 1:0.

 

Bohužel rychlá branka vedla na naší straně k nezájmu o balón a v důsledku toho i k velmi rychlému obratu. Nejprve v 7. minutě po nafilmovaném pádu sudí odpískal penaltu, kterou Divišov proměnil a hned po rozehrání přišli naši o míč a Divišovští se se štětím trefili podruhé.

 

Vyrovnání přišlo poměrně brzy, ve 25. minutě zahrával domácí tým přímý kop, ke kterému se postavil Fanda Macháček a k překvapení všech (nejvíce však gólmana Divišova) skončil v síti hostujícího celku a bylo srovnáno - 2:2.

 

Tento stav vydržel do půlky. V poločase došlo ke změně, místo Jendy Mullera nastoupil Lukáš Bouček. Nepřesnosti způsobené absencí jakékoliv letní přípravy u většiny našich hráčů pokračovali i nadále.

 

V 60. minutě po nenápadné akci a mírném podhodnocení střely naším gólmanem Neradem se stalo to, čeho se všichni báli - míč se dostal za brankovou čáru a opět jsme prohrávali.

 

Na nepříznivý stav skóre zareagoval kouč domácích střídáním a dolů šel Vasil Kančij, který ovšem hrál zápas s velkým "Z" a patřil k oporám Ostředka. Místo něj nastoupil Jarda Ptačovský. Ani tato změna však nevedla ke kýženému tlaku na branku hostí a tak šel v 80.minutě dolů ze hřiště i Kuba Koudelka, který se v žádné z četných šancí neprosadil a místo něj nastoupil Milan Znamenáček.

 

O 5 minut později se po centru před brankou prosadil Jarda Ptačovský a se štěstím srovnal skóre - 3:3. O pár desítek vteřin po vyrovnání mohl Jarda rozhodnout, jeho brejk však skončil pod jeho nohama, když 2x klopítl a dal šanci Divišovským na získání míče.

 

V posledních minutách nikdo další nenašel dost odvahy k ohrožení branky soupeře a sudí odpískal konec.

 

Příští neděli hostíme od 17h áčko Čechtic. Přijďte fandit!

 

Ostředecká sestava:

Nerad M. - Sadílek P., Šimáček O., Müller(46.Bouček), Ryšavý - Kančij R., Kančij V. (62.Ptačovský), Kozák, Macháček - Koudelka J. (80.Znamenáček), Daněk


 

 

 

 


Obrázek: Snimek_018.jpg

Webové stránky používají cookies., na web. stránkách běží scripty, které umožní vlastníkovi web. stránek získávat statistická data o uživatelích webu (např. Google Analytics, Facebook Pixel a SKlik). Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací.

  Skrýt tuto informaci