Mladí stolní tenisté porazili Benešov i Sedlčany

Žákovský tým odehrál v sobotu v Benešově další dvě utkání regionálního přeboru.

První utkání narazil na domácí, kteří měli v sestavě Dvořáka o den dříve nastoupil v Ostředku proti našemu béčku a vyhrál tři utkání. Ačkoliv domácí za stoly vyhráli, vzhledem k tomu, že jeden z domácích hráčů neměl ještě hotovou registraci, tak v oficiálním zápise se jeho utkání skrečovaly a naši si připsali nečekanou výhru. Dva body získal Šimon Styblík a po bodu Dan Císař a Vojta Kovář.

V druhém utkání nás čekaly Sedlčany. Utkání se pro nás vyvíjelo od začátku nadějně. Šimon s Danem zvládli čtyřhru a Šimon následně přetlačil 3:2 Ngueyna, ačkoliv v pátém setu již prohrával 6:10. Šimo i Dan tak přispěli k výhře 3,5 body. Vojta a Terezka Škvorová nebodovali, ale i tak se mohli radovat z týmové výhry.

Dvě výhry posunuly náš tým do středu tabulky. Další turnaj se hraje v sobotu 18. ledna v Ostředku. Přijďte naše mladé hráče povzbudit!        

ST Benešov - Sokol Ostředek  3:7

Sokol Ostředek - Tatran Sedlčany  7:3


Webové stránky používají cookies., na web. stránkách běží scripty, které umožní vlastníkovi web. stránek získávat statistická data o uživatelích webu (např. Google Analytics, Facebook Pixel a SKlik). Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací.

  Skrýt tuto informaci