Stolní tenisté zvládli důležitý duel s Benešovem

V desátém kole přivítalo doma áčko v derby zápase Petroupim. Oba týmy nastoupily v nejsilnějším složením a čekal se boj. Naši však čtvrtý tým tabulky porazili hladce 14:4. Stoprocentní byl Míra Janata, tři body získali Standa Měchura, Martin Vaigl i Patrik Vosátka. Duo Standa / Patrik vyhrálo i čtyřhru. V tabulce našim patří pěkné 6.místo.

Béčko čekal doma důležitý záchranářský souboj s Benešovem. Hrající vedoucí Marek Škvor nemohl počítat s Petrem Vobeckým ani s Dominikem Matoušem, jehož zranění kolene ze zápasu v Netvořicích se ukázalo vážnější. V lednu ho čeká operace křížového vazu a pak minimálně půl roční pauze. Všichni mu přejeme brzký návrat za zelené stoly. K dispozici byla nadějná Anička Holejšovská a z áčka vypomohl Martin Vosátka. Úvod se našim vyvedl, vyhráli obě čtyřhry a v první sérii tři dvouhry ze čtyř. Náskok naši dokázali držet a již v průběhu poslední série bylo jasné, že si připíší do tabulky důležité tři body. Naši vyhráli doma potřetí za sebou nejtěsnějším poměrem 10:8. V tabulce druhé nejvyšší okresní soutěže sice patří našim nadále 10.místo, ale na předposlední příčku znamenající baráž o udržení, na které je právě Benešov, mají již náskok 8 bodů.

Céčko se v tomto kole potýkalo s absencemi hráčů a i přestože svůj zápas v Petroupimi předehrálo již ve čtvrtek, tak nebylo zdaleka v top sestavě. Šanci dostali hráči z déčka. Domácí bojující o záchranu a posílení o hráče béčka nás jednoznačně porazili. Čestné body uhrál Pepa Lemberk výhrou nad Beňatinským a společně pak ve čtyřhře s Pepou Suchánkem přehráli Kyselu se Zavaďákem. 

Déčko si přivezlo z Petroupimi remízu. Tři dvouhry vyhráli Martin Vosádka a Pepa Suchánek a společně i čtyřhru. Dan Císař přidal na týmové konto dva bodíky. Mladičký Ondra Haiš sbírající ostruhy nebodoval. 

OP1: Sokol Ostředek - SDH Petroupim 14:4

OP2: Sokol Ostředek B - ST Benešov E 10:8

OP4: SDH Petroupim C - Sokol Ostředek C  16:2

OP5: SDH Petroupim D - Sokol Ostředek D 9:9


Webové stránky používají cookies., na web. stránkách běží scripty, které umožní vlastníkovi web. stránek získávat statistická data o uživatelích webu (např. Google Analytics, Facebook Pixel a SKlik). Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací.

  Skrýt tuto informaci