Tonda Panenka byl nad síly našich, přesto déčko remizovalo

Poslední letošní kolo soutěží stolních tenistů bylo roztažené do dvou týdnů. Málokterý tým chtěl hrát ještě v pátek 20.prosince a tak se často předehrávalo.

Céčko se utkalo s lídrem OP4 Divišovem již v minulém týdnu. Dlouho drželo krok, ale v závěru soupeř urval výhru.

Áčko hrálo v Divišově v úterý. Nemohl hrát Martin Vaigl, protože už vyčerpal kvótu zápasů na střídavý start (5 v každé polovině soutěže) a na poslední chvíli se omluvil i druhý mladík Patrik Vosátka. Remíza znamená první bodový zisk áčka na půdě soupeřů v této sezóně.

Déčko hostilo ve čtvrtek Čerčany, které přijely jen ve třech, ale opět nechyběl Tonda Panenka, na něhož si žádný z našich nepřišel. Remízu zachránil v poslední dvouhře Martin Vosádka.

Béčku soupeř - čerčanské áčko vstříc nevyšel a trval na pátečním termínu. Naši se tak museli obejít bez Aničky Holejšovské a Petra Vobeckého a utrpěli nejvyšší porážku této sezóny.

Nyní čeká stolní tenisty krátká vánoční přestávka. Odvetná část soutěží startuje již v pátek 3.ledna.

OP1: Sokol Divišov - Sokol Ostředek 9:9

OP2: Slavoj Čerčany A - Sokol Ostředek B 15:3

OP4: Sokol Ostředek C - Sokol Divišov C 6:12

OP5: Sokol Ostředek D - Slavoj Čerčany C 9:9


 

 

Webové stránky používají cookies., na web. stránkách běží scripty, které umožní vlastníkovi web. stránek získávat statistická data o uživatelích webu (např. Google Analytics, Facebook Pixel a SKlik). Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací.

  Skrýt tuto informaci