Béčko ve včerejší dohrávce jasně porazilo Neveklov

Včera zahájilo stolně-tenisové béčko dohrávkou s Neveklovem odvetnou část sezóny. Na nebezpečného soupeře postavilo nejsilnější sestavu, ale úvod zápasu se neodvíjel zcela dle našich představ.

Po čtyřhrách byl stav vyrovnaný. Standa Měchura s Martin Vaiglem si sice snadno poradili s hostující duem Kříž /Peter, ale Marek Škvor ml. s Jurou Žydykem nezvádli koncovky první dvou setů s Kačmarem a Veselým (13:15 a 10:12) a nakonec prohráli 1:3.

V první dvouhře neměl Martin problém s Peterem, ale následně utrpěl v pětisetové bitvě s Veselým první porážku v sezóně Standa a Jura nestačil na Kačmara a rázem se hosté dostali do vedení. Marek po výhře nad Křížem srovnal na 3:3.

Od druhé série naši utkání zlomili a body začaly přibývat jen na našem kontě. Neveklov korigoval na konečných 14:4 až v poslední dvouhře kdy střídající Pepa Lemberk nestačil na Petera.

Naši tedy pokračují ve své sérii, v jedenáctém zápase sezóny si připsali jedenáctou výhru a nadále kralují tabulce OP3.

OP3:  Sokol Ostředek B – Sokol Neveklov B  14:4 


  

Webové stránky používají cookies., na web. stránkách běží scripty, které umožní vlastníkovi web. stránek získávat statistická data o uživatelích webu (např. Google Analytics, Facebook Pixel a SKlik). Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací.

  Skrýt tuto informaci