Áčko zahájilo nový rok jasnou výhrou nad Divišovem

Po týdenní sváteční pauze pokračují stolně-tenisové soutěže Benešovska odvetnou částí sezóny.

Ve čtvrtek čekalo na naše áčko derby s Divišovem. Cílem týmu bylo připsat si další tři body do tabulky a přiblížit se tím záchraně v nejvyšší třídě okresního přeboru. Místo odpočívajícího Patrika Vosátky přispěchal pomoci lídr béčka Standa Měchura a tak se dá říci, že náš tým nastoupil v sestavě, která měla velkou šanci uspět.

Po úspěšně zvládnutých čtyřhrách, když Míra Janata s Frantou Menzem porazili Růžičku s Nožkou a Standa s Martinem Vosátkou vyzráli nad dvojicí Křížová / Bělina, získali naši psychickou výhodu a body na našem kontě začali přibývat. Stačilo odehrát devět dvouher a naši získali vítězný desátý bod. Vedli jsme 10:1. Jedinou porážku zaznamenal Standa ve smolné koncovce pátého setu s Růžičkou. Nevyužil tři mečboly a prohrál prasátkem o síťku 13:15. Poté Marek Škvor ml. vystřídal Míru, ale na Nožku nestačil a Křížová zápas s ním skrečovala kvůli zdravotní indispozici. Potěšil výkon Martina, který si ve třech setech poradil s Nožkou i Křížovou.   

Čtvrtá výhra v sezóně dává týmu velkou naději na záchranu, ale ještě by to chtělo nějakou výhru přidat.

Od nekompletního céčka se v pátek v Divišově nečekal velký výsledek, což se nakonec potvrdilo. Domácí v nejsilnější sestavě nedali našim šanci.

Béčko si svůj domácí zápas s Neveklovem odložilo na středu.

OP1: Sokol Ostředek A - Sokol Divišov A  14:4

OP4: Sokol Divišov C - Sokol Ostředek C  15:3


 

Webové stránky používají cookies., na web. stránkách běží scripty, které umožní vlastníkovi web. stránek získávat statistická data o uživatelích webu (např. Google Analytics, Facebook Pixel a SKlik). Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací.

  Skrýt tuto informaci