Stolní tenisté ve 12.kole stoprocentní

Ve čtvrtek přivítalo stolně-tenisové áčko doma silný Neveklov (4. místo v tabulce). Oproti sestavě z minulého kola nastoupil Jura Žydyk, který nahradil Standu Měchuru. Hosté nedorazili v nejsilnější sestavě, což dávalo naději na dobrý výsledek.

Po čtyřhrách byl stav vyrovnaný. Míra Janata s Frantou Menzem snadno porazili D.Kačmara s Valterovou. Jura s Martinem Vosátkou nevyužili proti Křížovi s Holým ve třetím a čtvrtém setu několik mečbolů, aby prohráli v pěti setech. V první sérii sice Míra porazil Kříže, ale pak překvapivě Franta hladce podlehl Kačmarovi a protože nebodovali ani Jura s Martinem, hosté vedli 2:4. V úvodu druhé série urvali důležité body Jura s Křížem a Martin, který v koncovce pátého setu přetlačil Valterovou. Franta pak dokázal zvrátit nepříznivý vývoj zápasu s Holým a naši vedli. Míra ovšem nestačil na Kačmara. Po dvou sériích byl tedy stav 5:5.Třetí sérii načal dramatický zápas Martina se Zdeňkem Křížem. Závěr pátého setu lépe zvládl hodně spoluhráči podporovaný Martin a nasměroval náš tým k výhře, kterou stvrdili výhrami ve svých zbylých dvou zápasech Míra s Frantou. Naši hráči si zapsali páté vítězství v sezóně, které je opět přiblížilo blíže k záchraně v soutěži,přestože už se začínají objevovat "zajímavé" výsledky týmů z konce tabulky.

Céčko hrálo ve čtvrtek na půdě Nesvačil a přivezlo překvapivou výhru. Petr Stanovský opět přispěl maximálním možným bodovým ziskem. Tři body přidal Jindra Nenáhlo. Dva Petr Styblík a jeden Martin Vosádka.   

Béčko sehrálo doma derby s Divišovem. Naši měli ze soupeře, který je čtvrtý v tabulce respekt a nastoupili v nejsilnější sestavě. Hosté, kteří naopak kompletní nebyli, náš tým ale vůbec nepotrápili a uhráli celkově jen 6 setů. Naši tedy i po 12.kolech neztratili ani bod a vedou tabulku OP3. V duelu třetích Netvořic s druhými Olbramovicemi byly úspěšnější Olbramovice a tak se boj o první místo zúžil už jen na dva týmy. Stěžejní duel sehrají naši v pondělí 28. ledna v Olbramovicích, na které mají aktuálně náskok 5 bodů.   

OP1: Sokol Ostředek A - Sokol Neveklov A  10:8

OP3: Sokol Ostředek B - Sokol Divišov B 18:0

OP4: Sokol Nesvačily - Sokol Ostředek C  7:11


 

Webové stránky používají cookies., na web. stránkách běží scripty, které umožní vlastníkovi web. stránek získávat statistická data o uživatelích webu (např. Google Analytics, Facebook Pixel a SKlik). Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací.

  Skrýt tuto informaci