Béčko vyhrálo v Netvořicích, céčko myslí na postup

Minulý týden absolvovali své zápasy jen béčko v Netvořicích a céčko, které hostilo Kamenný Přívoz. Áčko zápas v Neveklově na přání domácích odložilo na pátek 16. února.  

Béčko, přestože svůj zápas z 2. února kvůli hasičskému plesu odložilo, tak díky porážkám Neveklova a Heřmaniček mělo před pátečním zápasem v Netvořicích jistou záchranu a mohlo hrát v klidu. Naši hráči chtěli soupeři vrátit těsnou domácí porážku 8:10. Utkání bylo vyrovnané, ale do výhody se po druhé sérii dostali naši, když se k bodujícím Tomášovi Velkovi a Standovi Měchurovi přidal Jura Žydyk, jenž prvně dokázal porazit Brona. Ve třetí sérii ho málem napodobil Marek Škvor, jenž ale přes slibně rozehraný pátý set s Bronem nakonec prohrál a týmu opět bodově nepomohl. Ale i přesto jsme před poslední sérií drželi těsné vedení a dle papírových předpokladů měly výhry Tomáše a Standy zajistit vítězství. Předpoklady jsou však věc jedna a realita druhá. Bojovný Bron Tomáše v pětisetové bitvě porazil, což znamenalo že pro výhru musí kromě Standy ještě bodovat Jura nebo Marek. Druhý jmenovaný svůj zápas s "trávařem" Fulínem odehrál velmi odevzdaně, a tak to bylo na Jurovi. Jura se pochlapil a Míru Čiperu v pětisetové bitvě porazil. Standa pak v poslední dvouhře utkání výhrou nad Truhlářem přidal desátý, tedy vítězný bod. Béčko tak z pěti zápasů v odvetné části čtyři vyhrálo a míří do horní poloviny tabulky.

Céčko nadále živí naději na první místo a přímý postup do OP4. V nejsilnější sestavě nedalo šanci Kamennému Přívozu, na jehož stolech předtím díky taktické chybě jen remizovalo a ztratilo bod. Stoprocentní byli Pepa Lemberk a Jindra Nenáhlo, tři body přidal Petr Styblík. Jen Martin Vosádka vyšel podruhé v řadě bodově na prázdno. Ve středu čeká céčko odložený zápas v Pyšelých, které rovněž usilují o přímý postup.  

OP3: Sokol Netvořice B - Sokol Ostředek B 8:10

OP5: Sokol Ostředek C - Tatran Kamenný Přívoz 13:5   


 

Webové stránky používají cookies., na web. stránkách běží scripty, které umožní vlastníkovi web. stránek získávat statistická data o uživatelích webu (např. Google Analytics, Facebook Pixel a SKlik). Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací.

  Skrýt tuto informaci