Naděje céčka na přímý postup zhasla v Pyšelých

Stolně-tenisové béčko pokračuje ve své letošní jízdě. V pondělní domácí dohrávce nedalo posledním Olbramovicím šanci a připsalo si pátou výhru ze šesti letošních zápasů. Stoprocentní bilanci měli Standa Měchura, Tomáš Velek a Jura Žydyk. Dva body přidal Pepa Lemberk. Výhra posunula náš tým již na čtvrté místo tabulky. Nebýt smolných domácích porážek s Netvořicemi a Pyšely, bojovalo by béčko dokonce o druhé místo za suverénním Benešovem , znamenající baráž o postup do OP2. 

Céčko vyrazilo ve středu do Pyšel s cílem vyhrát a udržet naději na přímý postup do OP4.  Sestava byla posílena o Standu Měchuru, nejlepšího hráče béčka. Bohužel naši prohráli v pěti setech obě čtyřhry a i v dalším průběhu tahali za kratší konec. Z výhry a upevnění prvního místa se tak radovali domácí. Naši tak musí udržet druhé místo a pokusit se o postup přes baráž s předposledním týmem OP4, což bude asi céčko Divišova.

Áčko v páteční dohrávce prohrálo v Neveklově. když o body se rovným dílem podělili Roman Žydyk a Martin Vosátka. 

OP1: Sokol Neveklov - Sokol Ostředek 13:5

OP3: Sokol Ostředek B - SDH Olbramovice C  16:2

OP5: Sokol Pyšely C - Sokol Ostředek C 12:6  

 


 

 

Webové stránky používají cookies., na web. stránkách běží scripty, které umožní vlastníkovi web. stránek získávat statistická data o uživatelích webu (např. Google Analytics, Facebook Pixel a SKlik). Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací.

  Skrýt tuto informaci