Ostředecký pohár starších žáků vyhrály Kunice

Týden po mladších žácích, tedy v sobotu 17. února uspořádala naše TJ v Sázavě halový turnaj pro starší žáky. Turnaje se zúčastnilo pět týmů -  FK Kavalier Sázava, Star Tupadly, TJ Kunice, Sokol Struhařov a naši, které se nejprve utkaly systémem každý s každým ve skupině.

Skupinu ovládli fotbalisté z Kunic, kteří ztratili jen dva body po remíze s Tupadly. Jejich finálovým soupeřem byla Sázava. Finále přineslo zajímavý fotbal plný emocí. Kunice brzy vedly 2:0, ale Sázava velmi rychle srovnala a dokázala pár sekund před koncem reagovat i na třetí branku soupeře. V penaltovém rozstřelu byly úspěšnější Kunice a radovaly se z turnajového vítězství.

Bronzové medaile vybojovali kluci z Tupadel, kteří dokázali proti Struhařovu udržet jednobrankové vedení i při dvouminutovém oslabení po vyloučení svého kapitána.

Vzadu zleva stojí: N.Holubková, F. Biras, V.Bareš a T. Škvor

Vpředu zleva: A. Pejša, J. Svoboda, P. Rezková a ležící J.Hajný 

Našim žákům patřilo poslední páté místo. O jejich nepostupu do bojů o medaile patrně rozhodl sporný moment během zápasu se Struhařovem. Za nerozhodného stavu 1:1 skončil balón dle názoru diváků na tribuně za brankovou čarou. Sudí Kocan stojící na půlce hřiště neměl šanci vidět, zda tomu tak bylo a tak dal na trenéra Struhařova stojícího u branky a gól neuznal. Zápas nakonec skončil naší porážkou 1:2.

Nejlepším střelcem turnaje byl kunický Jan Kříž se 7 góly. Z brankářů se jury nejvíce líbil struhařovský Daniel Krčmář. Nejlepším hráčem turnaje byl určen sázavský Šimon Tichý.

Poděkování patří Marcele Kůrkové a Ivetě Řeháčkové za prodej občerstvení a pánům dorostencům Rezkovi, Skálovi a Damkovi za obsluhu časomíry a zhostění se role jury.

Poháry a medaile pro nejlepší tři týmy a oceněné jednotlivce byly pořízené z dotace od obce Ostředek.

Tabulka skupiny

Přehled výsledků 


TJ Kunice

FK Kavalier Sázava

Star Tupadly

Sokol Struhařov 


Webové stránky používají cookies., na web. stránkách běží scripty, které umožní vlastníkovi web. stránek získávat statistická data o uživatelích webu (např. Google Analytics, Facebook Pixel a SKlik). Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací.

  Skrýt tuto informaci