Ostředecký pohár mladších žáků patřil Teplýšovicím

TJ Sokol Ostředek, z.s. uspořádala v sobotu již 6. ročník halového turnaje Ostředecký pohár pro mladší žáky. Do turnaje se letos přihlásilo pouze pět týmů (FK Kavalier Sázava, Sokol Teplýšovice, Sokol Pravonín, Sokol Struhařov a domácí Sokol Ostředek), které si nejprve zahrály každý s každým a pak následovala utkání o 3. místo a finále.

O vyrovnanosti účastníků turnaje svědčí skutečnost, že žádný z týmů neabsolvoval fotbalové klání bez porážky. O složení zápasů o medaile rozhodoval až poslední zápas, ve kterém ostředečtí žáci nečekaně přehráli Pravonín a překazili soupeři účast ve finále, kam se naopak překvapivě podíval Struhařov.

V zápase o třetí místo se tedy utkal Pravonín se Sázavou, která byla po prvních zápasech pasována za největšího favorita turnaje. Na pravonínských hráčích bylo znát zklamání z nepostupu do finále, a tak bronzové medaile zůstaly po výsledku 2:5 v Sázavě.

Finále bylo jednoznačnou záležitostí Teplýšovic, které nastřílely Struhařovu čtyři góly, aniž by jediný inkasovaly.

Zleva stojí: M. Moural, M. Škvor, P. Rezková, trenérka N.Holubková

Vpředu klečí zleva: P.Smrkovský, M. Vaněček, D. Trutnovský. T. Chvojka a leží V. Bareš  

Na naše malé fotbalisty zbylo páté, poslední místo. Vzhledem k řádící chřipkové epidemii byl tým složen hlavně z hráčů přípravky, což se na hřišti projevilo. Mezi mladší žáky věkově patřili jen Pája Rezková, hrající 2.ligu žákyň za Minervu a Martin Škvor, hráč SK Benešov. Do branky se musel se souhlasem soupeřů postavit Vítek Bareš. 

Nejlepším hráčem turnaje byla zvolena Pája Rezková. Z gólmanů se nejvíce líbil Samuel Varmus ze Struhařova (na fotce uprostřed). Pomyslnou střeleckou korunu si vystřílel za 12 branek teplýšovický Daniel Filip (na fotce vlevo).

Celý turnaj bez nějakého zádrhele odpískal pan rozhodčí Zsolt Kocan.

Poděkování patří Marcele Kůrkové a Ivetě Řeháčkové za obsluhu stánku s občerstvení a dorostencům Kubovi Šimkovi, Járovi Rezkovi a Vojtovi Krejcárkovi za obsluhu časomíry a evidenci střelců.   

Poháry, medaile a sladké odměny byly hrazeny z dotace od obce Ostředek.

Skupina

Přehled výsledků


Sokol Teplýšovice

Sokol Struhařov

FK Kavalier Sázava

Sokol Pravonín


Ostředek vs. Sázava

Finále

Webové stránky používají cookies., na web. stránkách běží scripty, které umožní vlastníkovi web. stránek získávat statistická data o uživatelích webu (např. Google Analytics, Facebook Pixel a SKlik). Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací.

  Skrýt tuto informaci