Vítězná premiéra stolních tenistů na domácí půdě ve Vodslivech

 

Naši stolní tenisté si ve své páteční premiéře na nové dočasné domácí půdě na sále Hostince U Jelena ve Vodslivech připsali první domácí výhru sezóny, když v dramatickém zápase porazili Netvořice C 11:7 a opustili tak poslední příčku tabulky.

 

Základní sestavy dávaly tušit, že se bude jednat o vyrovnaný zápas, ve kterém by se našim barvám mohlo podařit uspět. Papírové předpoklady mohla v náš prospěch narušit Jana Krejcárková, která prohrála s netvořickou jedničkou Čiperou 2:3. Uspět se proti němu nepodařilo ani Marku Škvorovi ml., přestože měl za stavu 1:1 na sety postupně tři setboly, aby ho prohrál 12:14 a následně ztratil i čtvrtý set.

 

Rozhodnutí přišlo v třetí sérii dvouher (po dvou sériích byl stav 5:5). Nejprve to na stolech ve dvou souběžně hrajících zápasech pro nás nevypadalo moc dobře. Martin Vosátka tahal za kratší konec proti hostujícímu Janákovi, kterého měl dle papírových předpokladů porazit a Petr Stanovský na druhém stole prohrával 0:2 s Havelkou. Martin dokázal silou vůle dotlačit zápas až do pátého setu, kde už měl převahu a rovněž Petr vstal z mrtvých a zápas otočil ve svůj prospěch a vyhrál 3:2. Po třetí sérii jsme se tedy ujali vedení 8:6 a stačilo jen naplnit papírové prognózy a vyhrát v poslední sérii dvouhry proti hostující trojce a čtyřce, které se hrály až na závěr zápasu.

 

Naše naděje posílil hned v úvodu poslední série Martin Vosátka, který přehrál Havelku 3:2, což před posledními dvěma dvouhrami, kde jsme měli mít papírově na vrch, znamenalo, že uhrajeme minimálně remízu. Jana Krejcárková si následně, přes ztrátu prvního setu, poradila s Janákem a získala vítězný bod. Konečnou podobu skóre upravil svou výhrou střídající benjamínek David Luzum.

 

Příští čtvrtek (16.1.) hrají naši v Krusičanech proti místnímu béčku. Další domácí zápas ve Vodslivech sehrajeme v pátek 24.ledna s Olbramovicemi C.

 

Zápis utkání

 

 


 

Webové stránky používají cookies., na web. stránkách běží scripty, které umožní vlastníkovi web. stránek získávat statistická data o uživatelích webu (např. Google Analytics, Facebook Pixel a SKlik). Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací.

  Skrýt tuto informaci