Ostředecká starší přípravka hrála na Stříbrnoskalickém poháru 2014

 

Naši nejmenší fotbalisté se v sobotu zúčastnili halového turnaje starších přípravek "Stříbrnoskalický pohár 2014", který pořádala v hale ZŠ Sázava TJ Meteor Stříbrná Skalice. Turnaje se nakonec zúčastnilo jen sedm týmů místo původně avizovaných osmi - na poslední chvíli se odhlásil tým Sázavy, a tak organizátoři turnaje poupravili herní plán - místo bojů ve dvou čtyřčlenných skupinách se utkal každý s každým a poté následovaly zápasy o umístění. Náš tým bohužel skončil poslední, tedy sedmý se ziskem 1 bodu a tak už se ho tento zápas netýkal.

 

Složení týmu:

T.Škvor, Š.Vrána, L.Mistolerová, Vítek Bareš, Vojta Bareš, F.Biras, J.Biras, M.Škvor, P.Rezková, J.Uršic, J.Hajný a V.Maroušek

 

K prvnímu zápasu jsme nastoupili proti Ondřejovu a i když jsme prohráli 3:0, tak nebýt 2 laciných gólů po našich zbytečných chybách, mohl se zápas vyvíjet úplně jinak. Z minima šancí, které jsme si vypracovali, jsme bohužel nedokázali dát gól.

 

Druhý zápas se nesl ve stejném duchu a opět po naší chybě jsme prohráli 1:0 s domácí Stříbrnou Skalicí. Ve třetím zápase nás Radim přehrála 4:0 a ve čtvrtém zápase jsme také prohráli, tentokrát s týmem Louňovic (okres Praha-V) 2:0. V pátém utkání nás jednoznačně porazil, podle mě, asi nejlepší a nejfotbalovější tým turnaje Přišimasy 7:0.

 

V posledním zápase jsme se utkali s týmem, který dobře známe z naší soutěže - Jiskrou Struhařov a po velmi dobrém výkonu jsme nakonec brali bod po výsledku 0:0. Kdybychom ale proměnili minimálně 2 vyložené šance, které jsme měli, tak jsme mohli pomýšlet i na výhru. Remíza je, podle mě, asi zasloužená.

 

Na týmu bylo znát, že dlouho nebyl po hromadě, tím myslím nesehranost, ale všichni bojovali statečně a zaslouží si poděkování, jak k tomuto turnaji přistoupili. Všichni hráči dostali rovnocenný prostor na to, aby ukázali co v nich je, protože jsme střídali hokejovým způsobem s tím, že jsme de facto točili 3 formace po 4 hráčích, aby vytížení vzhledem k velkému počtu hráčů bylo vyrovnané.

 

I když jsme tedy skončili poslední, tak z hlediska přípravy to byla dobrá zkouška a doufejme, že se poučíme ze zbytečných chyb a příště již to bude lepší a přípíšeme si na domácím turnaji "Ostředecký halový pohár 2014", který nás čeká příští týden (v sobotu 18.1. rovněž v hale ZŠ Sázava) také nějaké vítězství.

 

Lukáš Uršic, trenér přípravky

Webové stránky používají cookies., na web. stránkách běží scripty, které umožní vlastníkovi web. stránek získávat statistická data o uživatelích webu (např. Google Analytics, Facebook Pixel a SKlik). Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací.

  Skrýt tuto informaci