Žáci sahali po bodech v zápase proti Meznu

 

Ve 2. jarním kole okresní soutěže mladších žáků jsme se utkali doma s Meznem. Naši hráči předvedli jeden z nejlepších výkonů za poslední sezonu. Nechybělo mnoho a mohli jsme si připsat první jarní vítězství.

 

Už od prvních minut bylo vidět, že utkání bude velice vyrovnané, obě mužstva se snažila hrát pěkný fotbal, což se také dařilo a přítomní diváci se určitě nenudili.První se do vedení dostali hosté, na což jsme ale dokázali zareagovat a dvěma góly Nikoly Holubkové jsme dokázali strhnout vedení na naši stranu. Soupeř bohužel dokázal otočit (2:3). Náš tým se nevzdal a ještě do poločasu vyrovnal. Po pěkně zahrané rohu vsítil branku Jirka Žerava. Stav po poločase byl 3:3.

 

Druhý poločas pokračoval v nastoleném rytmu. Bylo vidět, že oba týmy cítili šanci na tři body a tak se hrálo hodně na ofenzivu. Ještě 10 minut před koncem jsme vedli 6:5 (ve druhém poločase přidali góly opět dvakrát Nikola a jednou Jirka Žerava), pak pro náš tým přišla hluchá pětiminutovka, ve které soupeř odskočil a naši na to už nedokázali reagovat. Konečný stav utkání 6:10.

 

Co říci závěrem? Žáci odehráli jeden z nejlepších zápasů za poslední dobu. Jejich forma roste a je vidět, že když se chce, dá se hrát s každým. Určitě je nutno pochválit celý tým za předvedený výkon. Pokud do budoucna budou předvádět tuto pohlednou hru určitě by mohli jít v tabulce nahoru, chce to jen dál na sobě tvrdě makat a nepolevit.

 

Ostředecká sestava:

Hampl (31.Rezek) - Holubková, Horáková, Svobodová, Rezek (31.Hampl), Maroušek, Žerava, Svoboda


 

 


 

Text: Martin Novák, Foto: Marek Škvor

Webové stránky používají cookies., na web. stránkách běží scripty, které umožní vlastníkovi web. stránek získávat statistická data o uživatelích webu (např. Google Analytics, Facebook Pixel a SKlik). Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací.

  Skrýt tuto informaci