Béčko prvně v sezóně bodovalo

 

Fotbalisté béčka vybojovali včera proti béčku Tichonic první bod za remízu 2:2 (2:0), ale bylo to na výhru.

 

Zajímavé momenty:

 

8.minuta Fanda Sedlmaier sám před brankářem zazmatkoval a míč si víceméně nechal sebrat bez pokusu o střelu.

 

23.minuta po faulu ve vápně na Edu Špalka odpískaná penalta, Eda mířil k tyčí a brankář neměl šanci (1:0).

 

27.minuta - Přímý kop v podání Fandy Macháčka z cca 20 metrů znamenal změnu skóre (2:0).

 

44. minuta - Machy trefil břevno

 

O poločase jasné vedení 2:0, soupeře kluci nepustili téměř k ničemu.

 

V 55.minutě po přímém kopu Edy Špalka ještě gólman vytěsnil míč na roh. Po rohu a skrumáži se balon ocitl v brance hostí, ale sudí branku neuznal pro ofsajd. Místo aby kluci hráli, začali se vztekat nad výroky sudího a otěže zápasu převzal tichonický tým.

 

V 74. minutě dostal Bungr žlutou kartu (jednu z mnoha na obou stranách) za protesty a řeči u soupeřovo brány, Tichoničtí rychle rozehráli, pas na útočníka jim vyšel skvěle, do té doby bezchybná obrana zaspala a útočník běžel sám na gólmana. I střela mu bohužel vyšla a bylo to 2:1.

 

Naši znervozněli ještě víc, místo podržení balónu a uklidnění se, začali zmatkovat a míč po 2-3 přihrávkách odevzdávali soupeři.

 

V 79. minutě bylo hůř. Odvrácený míč se dostal po pravé straně k tichonickému hráči, který tísněn vystřelil na naši bránu a David Langer nedosáhl na míč směřujíci k vzdálenější tyči (2:2).

 

Sestava:

Langer - Sadílek P., Špalek R., Fiala, Šimáček - Zikmund (64.Bouška), Špalek E., Krejcárek (46.Nerad) - Macháček, Sedlmaier (80.Kofroň), Koudelka


 

Text: Richard Kotil

Webové stránky používají cookies., na web. stránkách běží scripty, které umožní vlastníkovi web. stránek získávat statistická data o uživatelích webu (např. Google Analytics, Facebook Pixel a SKlik). Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací.

  Skrýt tuto informaci