Přípravka skončila pátá na Ostředeckém poháru

IMG 2379 Ostředek / Divišov (5.)

Zleva: Jakub Škvor, Adam Gazda, Adam Florián, Ondřej Kotil, Kryštof Bartoš, Vojtěch Špalek, Ondřej Škvor, Matěj Vávra, Tomáš Pekárek, Jakub Vávra

Vzadu Alex Atie, vpředu Mikuláš Stanovský

Trenéři zleva: Petr Florián a Petr Svoboda

V sobotu jsme uspořádali v hale ZŠ již 10.ročník turnaje Ostředecký pohár pro fotbalové mladší přípravky. Hlavním partnerem byla i letos společnost ZEPPELIN CZ s.r.o., za jejíž podporu velice děkujeme.

logo Zeppelin

Osm týmů bylo rozděleno do dvou čtyřčlenných skupin, ve kterých se hrálo systémem každý s každým. Nejlepší dva týmy postoupily do semifinále, zbylé dva si to rozdali křížem s mužstvy z druhé skupiny o 5.místo.

Áčko překvapivě vyhrály Bílkovice před Chocerady. Na naše špunty zbylo až třetí místo, když porazili jen Chotýšany. S Chocerady a Bílkovicemi prohráli ve vyrovnaných soubojích shodně o gól.

V béčku dominovala Sázava, která nedostala ani gól. Druhé místo a postup do semifinále uhájily díky remíze ve vzájemném duelu s Miřeticemi Soběhrdy. Poslední skončily bez bodu Ratměřice.

V play-off o konečné 5.místo uspěla naše ostředecko-divišovská přípravka, která nejprve porazila na penalty Ratměřice, když tým podržel gólman Miky Stanovský, aby v souboji o 5.příčku s přehledem porazila Chotýšany, které překvapivě předtím porazily Miřetice. Sedmé místo vybojovaly Ratměřice.

V prvním semifinále Chocerady dlouho vzdorovaly favorizované Sázavě, ale nakonec favorit splnil papírové předpoklady a vyhrál 3:1. Stejným poměrem si poradily Bílkovice se Soběhrdy.

Souboj o bronzové medaile přinesl velkou vyrovnanou bitvu, kterou rozhodl jediný gól. Radovali se z něj choceradští. Na Soběhrdy zbyla bramborová 4.pozice.

Nejlepším střelcem turnaje byl se 16 góly sázavský Štěpán Kyselka. Nejlepším hráče byl dle názoru pořadatelů ratměřický Ondřej Liška. Cenu pro nejlepšího gólmana si odnesl soběhrdský Oliver Mach. Na čokoládě pro nejmladšího hráče si pochutnal chotýšanský Kryštof Novák (r. 2017).

Nejlepší tři týmy získaly pohár a medaile. Každý celek odjel domů s taškou plnou sladkostí a drobných dárků.

Turnaj odřídili pánové rozhodčí Vaner a Kostina. Děkujeme OFS Benešov za podporu ve formě zajištění rozhodčích na své náklady.

Děkujeme Jardovi Klusovi, který se ujal role časoměřiče a zapisovatele a Lucce Bartošové s Bárou Špalkovou, které si vzali na starost ministánek s občerstvením. 


Tabulky skupin

Přehled všech zápasů


IMG 2450

FK Kavalier Sázava (1.)

IMG 2435

FK Bílkovice (2.)

IMG 2390

SK Chocerady (3.)

IMG 2351

FK Soběhrdy (4.)

IMG 2362

Sokol Chotýšany (6.)

IMG 2366

Svoboda Ratměřice (7.)

IMG 2375

Sokol Miřetice (8.)


 foto1

Kryštof Novák - nejmladší hráč

foto2

Oliver Mach - nejlepší brankář

foto3

Štěpán Kyselka - nejlepší střelec (16 branek)foto4

Ondřej Liška - nejlepší hráč


 IMG 2345

IMG 2384

IMG 2402

IMG 2406

IMG 2414

IMG 2418

 

 

Webové stránky používají cookies., na web. stránkách běží scripty, které umožní vlastníkovi web. stránek získávat statistická data o uživatelích webu (např. Google Analytics, Facebook Pixel a SKlik). Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací.

  Skrýt tuto informaci