Remíza s Vlašimí přiblížila mladé stolní tenisty k finálové skupině RP

Včera předehráli naši mladí stolní tenisté zápas 8.kola přeboru mládeže. Čekal je těžký soupeř – mladí Vlašimáci. Kromě jedničky Petra Dodka nebyl kvůli nemoci k dispozici ani Vojta Kovář. Šanci vedle Petra Smrkovského a Simony Karbulové tak dostal Petr „Lazy“ Klézl, který si odbyl premiéru v oficiálním zápase.  Musíme ocenit přístup Vlašimi, která neposlala své nejlepší hráčky, protože by si nezahrály ony ani naši.

Petr S. se Simčou přes zaváhání ve třetím a čtvrtém setu dotáhli čtyřhru k důležitému vítězství. První série dvouher znamenala naše vedení 3:1. Hned ve své premiéře uspěl Lazy a bod přidala i Simča. Nedařilo se jen Petrovi S., který ale prohru napravil v dalších dvou zápasech a jeho body zajistili konečnou spravedlivou remízu 5:5.

Moc nechybělo, abychom se radovali z výhry, která by zvýšila naše šance na medaili v konečném účtování přeboru. Ale i bod výrazně zvýšil naději, že postoupíme do finálové čtyřky.

Další zápas sehrají naši v sobotu 25.února v Louňovicích.

RP: Sokol Ostředek - SKST Vlašim 5:5


IMG 2329

IMG 2331

IMG 2333

IMG 2334

Webové stránky používají cookies., na web. stránkách běží scripty, které umožní vlastníkovi web. stránek získávat statistická data o uživatelích webu (např. Google Analytics, Facebook Pixel a SKlik). Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací.

  Skrýt tuto informaci