Výhra nad Petroupimí zajistila béčku záchranu v OP4

V pátek sehráli naši stolní tenisté dvojzápasové derby proti Petroupimi. Áčku již víceméně šlo jen o čest, zatímco béčko potřebovalo vyhrát, aby se přiblížilo k definitivní záchraně. S ohledem na tuto skutečnost nastoupili v základu béčka vedle Dominika Matouše a Petra Styblíka posily z áčka Marek Škvor a Jura Žydyk. V áčku naopak doplnil trojici - Patrik Vosátka, Martin Vosátka a Pavel Šimáčka béčkař Martin Vosádka.

Béčko šlo od začátku za svým cílem. Vyhrálo obě čtyřhry. V první sérii dvouher se oba týmy podělily o body (vyhrál jen Marek a Jura). V druhé sérii byli naši stoprocentní. Atmosféra zhoustla v souboji Jury s Rabiňákem, který nakonec hostující jednička při svém vedení 2:1 na sety a 8:2 skrečovala... Naši si pak již dokráčeli pro jasnou výhru proti hostům, kteří nepřijeli v nejsilnější sestavě. Stoprocentní byl Marek, tři body přidal Dominik a Jura (na jeden zápas ovšem pustil Martina Vosádku) a dva Petr. Vzhledem k remízám Votic a Čerčan výhra znamená definitivní záchranu. Béčko se vyhne i nepříjemné baráži s druhým týmem OP5.

"Oslabené" áčko sehrálo podstatně vyrovnanější zápas. O body za čtyřhry se týmy podělily. V první sérii se dařilo více našim, neuspěl jen Martin Vosádka. Hosté bojující o záchranu dokázali skóre ve druhé sérii srovnat, protože v ní bodoval jen Martin Vosátka (naše jednička Patrik překvapivě prohrál s "travařem" Škvorem). Do třetí série naskočil místo Martin Vosádky Jura, což se ukázalo jako velmi dobrý, a rozhodujcí tah. Jura hned porazil Škvora. Ve třetí sérii se k němu přidali i Patrik s Pavlem a opět jsme vedli (8:6). V poslední sérii bodovali jen Pavel a Patrik, ale i to stačilo k nejtěsnější výhře.

OP2: Sokol Ostředek A - SDH Petroupim B  10:8

OP4: Sokol Ostředek B - SDH Petroupim C  14:4 


IMG 2502

IMG 2503

IMG 2504

IMG 2507

 

Webové stránky používají cookies., na web. stránkách běží scripty, které umožní vlastníkovi web. stránek získávat statistická data o uživatelích webu (např. Google Analytics, Facebook Pixel a SKlik). Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací.

  Skrýt tuto informaci