Mladí stolní tenisté porazili Votice

Žákovský tým stolních tenistů vyrazil v sobotu na druhý turnaj regionálního přeboru do Votic, kde se utkal nejprve s Bystřicí a poté s domácími. Oproti prvnímu turnaji nahradil v sestavě nemocného Ondru Haiše Šimon Styblík, který byl výraznou posilou.

Proti bystřickému týmu jsme tahali za kratší konec. Hráči soupeře trénují třikrát týdně a jsou dále než naši. Ve čtyřhře jsme bystřické překvapili. Vojta Kovář se Šimonem připsali na naše konto první bodík. Šimon pak přidal další dva.

Domácí Votice dopadly se stejným soupeřem ještě hůře, prohrály 0:10 a tak naši cítili šanci, že by mohli proti věkově mladšímu soupeři uspět. Vojta se Šimonem ve čtyřhře nezaváhali. Nicméně po první sérii dvouher byl stav vyrovnaný. Šimon získal „povinný bod“, ale Vojta s Terezkou Škvorovou prohráli v pěti setech. Terezka zápas prohrála hlavně kvůli velké nervozitě v koncovkách, kdy ztratila sety ve kterých hodně vedla. Rozhodnutí přinesla druhá série, kdy se k Šimonovi bodově přidali i Vojta s Terkou. Šimon pak v třetí sérii naší první výhru zpečetil. 

Další turnaj čeká naše mladé hráče v sobotu 14. prosince v Benešově. Zbylé dva turnaje v lednu a únoru pořádá náš oddíl v sokolovně.

SK Bystřice - Sokol Ostředek  7:3

Sokol Votice - Sokol Ostředek  4:6


Webové stránky používají cookies., na web. stránkách běží scripty, které umožní vlastníkovi web. stránek získávat statistická data o uživatelích webu (např. Google Analytics, Facebook Pixel a SKlik). Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací.

  Skrýt tuto informaci