Stolní tenisté smetli Benešov

Áčko předehrávalo svůj domácí zápas s benešovským déčkem již ve středu. Jednalo se o velmi důležitý souboj. Oba týmy měly na svém kontě jen jednu výhru. V sestavě se prvně i na dvouhry objevil Míra Janata, který stále léčí zraněný sval. Chyběl stále Standa Měchura, který ale již pomalu začíná s tréninkem. Benešov přijel v silné složení s hráči hrajícími i krajskou soutěž. Nicméně oba naši mladíci Martin Vaigl a Patrik Vosátka si se všemi soupeři poradili. Všechno vyhrál i Míra a na poslední dvouhru pustil Juru Žydyka, který přetlačil Košaře. Martin Vosátka uhrál dva body. Výsledkem byla vysoká výhra, která náš celek posunula do středu tabulky.

Béčko hostilo v pátek čerčanské béčko. Nastoupilo v nejsilnějším složení včetně posily z áčka Martina Vosátky a na hosty si věřilo. Bohužel se ukázalo, že postavení soupeře v tabulce klamalo, dva ze čtyř předchozích zápasů totiž odehrálo jen ve třech. K nám přijelo kompletní a v nejsilnější sestavě.  Začátek nebyl z naší strany špatný, body za čtyřhry si oba týmy podělili a Jura Žydyk přehrál Matouška. Marek Škvor a Petr Vobecký bohužel nezvládli dramatické pětisetové souboje se Šrámkem, resp. Kučerou. Marek prohrál první dva sety 15:17 a 10:12. Martin Vosátka následně nestačil na Tomaševiče a hosté se dostali do vedení, které postupně navyšovali. Ukázalo se, že náš tým se má stále co učit. Zkušený soupeř (Tomaševič 70 let, Šrámek 62, Kučera 57) naše pořádně vyškolil. Boj o udržení v OP2 bude hodně těžký, oba hlavní soupeři Benešov E i Mrač v tomto kole vyhráli.

Céčko neuspělo v Olbramovicích a potvrdilo, že se nám tem letos nedaří. Bodově přispěli dvěma body Petr Stanovský a Pepa Lemberk. Bodík získala Jarka Bartůšková a čtyřhra Stanovský / Styblík. 

OP1: Sokol Ostředek A - ST Benešov D  16:2

OP2: Sokol Ostředek B - Slavoj Čerčany B  5:13

OP4: SDH Olbramovice C - Sokol Ostředek C  12:6


 

Webové stránky používají cookies., na web. stránkách běží scripty, které umožní vlastníkovi web. stránek získávat statistická data o uživatelích webu (např. Google Analytics, Facebook Pixel a SKlik). Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací.

  Skrýt tuto informaci