Mladí stolní tenisté zažili svou soutěžní premiéru

V sobotu vyrazili ostředečtí mladí stolní tenisté do Vlašimi na první turnaj nově vytvořeného regionálního přeboru žáků. Postupně se zde utkali s Divišovem a dvěma domácími týmy.

Nejblíže k úspěchu byli hned v úvodním zápase proti Divišovu. Možná je škoda, že s ním nehráli až později. Pro všechny to byla soutěžní premiéra a byla na nich znát nervozita. Ondra Haiš s Vojtou Kovářem podlehli v pětisetové bitvě sestrám Hurdovým a stejně později dopadli i ve dvouhře s mladší ze sester. Nadějně proti ní rozehrála svou dvouhru i Terezka Škvorová, která po výhře v prvním setu vedla ve druhém 8:4 a ještě 9:8, ale nakonec prohrála 1:3.

Proti mladšímu vlašimskému týmu se velmi dařilo Ondrovi, který vyhrál všechny tři dvouhry a držel tak prapor našich barev. Čestný bod proti staršímu vlašimskému týmu získal Vojta Kovář, který si poradil s o hlavu větší soupeřkou.

Vystoupení našich lze hodnotit pozitivně. Ukázali, že se již něco naučili a současně viděli, na čem je potřeba zapracovat, což platí i pro jejich trenéry. Hrát zápasy je něco jiného než jen trénovat. Vyhrané dvouhry pro ně jistě budou motivací do dalšího tréninku.

Další kolo čeká náš žákovský tým v sobotu 2. listopadu ve Voticích, kde se utkají s domácími a Bystřicí.

Sokol Ostředek E - Sokol Divišov E  3:7

Sokol Ostředek E - SKST Vlašim C  3:7

Sokol Ostředek E - SKST Vlašim B  1:9


 

 

Webové stránky používají cookies., na web. stránkách běží scripty, které umožní vlastníkovi web. stránek získávat statistická data o uživatelích webu (např. Google Analytics, Facebook Pixel a SKlik). Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací.

  Skrýt tuto informaci