6/2017 - Žádost o informace dle zákona č. 106/1999 Sb., zákon o svobodném přístupu k informacím

Č.J.: 159106/2017 | 1. 11. 2017
Vážená paní, vážený pane, obracím se na Vás s žádostí o spolupráci na výzkumu, který realizujeme v rámci projektu „Zapojte se! Účastí ve veřejném životě na trh práce“ podpořeného z Evropského sociální fondu, Operačního programu Zaměstnanost. Jednou z aktivit projektu je i zmapování zastoupení žen a mužů na uvolněných a neuvolněných pozicích ve městech, obcích a městských částech/obvodech ve Středočeském kraji.
Vzhledem k tomu, že data týkající se uvolněných a neuvolněných zastupitelů a zastupitelek, stejně jako starostů a starostek, nejsou v České republice systematicky sledována a zveřejňována, dovoluji si požádat o spolupráci Vás.
Ve smyslu zákona č. 106/1999 Sb., o svobodném přístupu k informacím Vás žádám o zpřístupnění následující informace: jména a příjmení všech uvolněných zastupitelů a zastupitelek ve vašem zastupitelstvu.

Informaci žádám zaslat elektronicky na e-mailovou adresu Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript., případně klasickou poštou na adresu: xxx
Za jejich poskytnutí předem děkuji. Pokud máte zájem o závěry analýzy, dejte mi prosím vědět, rádi Vám je zašleme. Závěry budou hotové, jakmile budeme mít zpracovaná data, což bude nejpozději do konce roku 2017.

Č.J.: 159106/2017 | 1. 11. 2017
Poskytnutí informace ze dne

Obec Třebešice k Vaší žádosti o poskytnutí informace sděluje, že nikdo ze zastupitelstva obce není uvolněný/á zastupitel/ka.

Webové stránky používají cookies., na web. stránkách běží scripty, které umožní vlastníkovi web. stránek získávat statistická data o uživatelích webu (např. Google Analytics, Facebook Pixel a SKlik). Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací.

  Skrýt tuto informaci