Stolní tenisté nezvládli první barážový zápas s Divišovem

Naši stolní tenisté sehráli včera první zápas baráže o postup do OP4.  Přes vydařený úvod se z výhry radoval Divišov, předposlední tým OP4.  

Po čtyřhrách byl stav nerozhodný. Jindra Nenáhlo s Pepou Lemberkem otočili ve svůj prospěch, i díky zlomené pálce soupeře, duel s dvojicí Vlk-Lehán. Blízko k výhře byl i Martin Vosádka s Petrem Styblíkem, ve čtvrtém setu (při vedení 2:1) vedli nad Lackem s Müllerem 7:5, ale Martin zkazil podání a dalším zkaženým míčkem umožnil soupeři srovnat a ten pak i zápas otočil.

Po první sérii dvouher jsme vedli 4:2. Jindra zdolal Müllera, Petr Vlka, zvykajícího si na novou pálku a Pepa dokázal otočit z 0:2 s Lackem.

Hosté byli nervózní, stačilo je dorazit. Bohužel přišel zlom. Rozhodující byly patrně první dvě dvouhry druhé série, kdy Pepa Lemberk přes vedení 2:0 prohrál s Müllerem a Petr nevyužil dva mečboly s Lackem. Bylo srovnáno, soupeř se dostal do pohody a v pohodě si dokráčel k výhře. Skóre pak už jen korigovali svými výhrami Martin nad Müllerem a Petr nad Lehánem.  

Postup je i přesto stále možný, ale šance se snížila. Cesta k němu vede jen výhrou příští pátek v Divišově.

Baráž o OP4: Sokol Ostředek C – Sokol Divišov C  6:12

Webové stránky používají cookies., na web. stránkách běží scripty, které umožní vlastníkovi web. stránek získávat statistická data o uživatelích webu (např. Google Analytics, Facebook Pixel a SKlik). Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací.

  Skrýt tuto informaci