V posledním kole naši stolní tenisté neuspěli

Ostředečtí stolní tenisté odehráli minulý týden poslední kolo letošní sezóny.

Áčko si přálo zakončit sezónu výhrou v domácím derby s Divišovem. Vedoucímu týmu Romanu Žydykovi se těsně před utkání rozpadla plánovaná sestava – Standa Měchura ještě marodil a Míra Janata chtěl šetřit bolavé koleno. Naskočit museli Jura Žydyk a Marek Škvor s béčka, čímž se ambice na výhru výrazně snižily. K stoprocentnímu Romanovi, přidal dva body Martin Vosátka a jeden Jura, který jasně přehrál Křížovou. Ani prohra však nic nezměnila na konečném krásném 5.místě v nejvyšším okresním přeboru.  

Céčko mělo již před posledním zápasem v Čerčanech jistotu druhého místa a tedy i baráže o postup do OP4, a tak dostali šanci zahrát si mladíci Dan Císař a Šimon Styblík. Tři body zaznamenal Petr Styblík, po bodu přidali Martin Vosádka a Dan Císař.  

OP1:  Sokol Ostředek – Sokol Divišov 7:11

OP5:  Slavoj Čerčany C – Sokol Ostředek C  13:5


 

Webové stránky používají cookies., na web. stránkách běží scripty, které umožní vlastníkovi web. stránek získávat statistická data o uživatelích webu (např. Google Analytics, Facebook Pixel a SKlik). Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací.

  Skrýt tuto informaci