Stolní tenisté stoprocentní, všechny tři týmy vyhrály!

Druhé kolo nové sezóny se našim stolním tenistům velmi vydařilo. Všechny tři týmy se radovaly z vítězství.

Áčko ve čtvrtek přivítalo ve velmi důležitém utkání Mrač, která se udržela v OP1 jen díky výhře v baráži. Naši nastoupili v nejsilnějším složení - Franta Menz, Míra Janata, Martin Vosátka a Roman Žydyk. Body za čtyřhry si oba týmy rozdělily, ale hned v první sérii se dostali do vedení naši. Vedle očekávaných výher Míry a Franty přidal potřebný uklidňující bodík Roman, který porazil mračskou jedničku Jíšu. Martin prohrál v pětisetovce s Dlouhou.  V druhé sérii opět urvali naši tři body, tentokráte přispěl bodem Martin, který porazil Škvora. Romča dopadl s Dlouho stejně jako předtím Martin, tedy prohrál 2:3. Naši kráčeli za výhrou i přesto, že ve třetí sérii dvouher bodovali jen Míra s Frantou. V poslední série nám přinesla opět tři body, které zajistili Franta, Míra a Roman.

Béčko hostilo v pátek Neveklov. Velké naděje si proti silnému soupeři nedávalo. Ovšem když hosté dorazili bez Valterové a našim se podařilo suverénně vyhrát obě čtyřhry (Marek Škvor ml./Jura Žydyk a Petr Stanovský / Patrik Vosátka), začali naši spřádat plány na bodový zisk. Chybělo jen pár míčků, abychom po první sérii vedli bez ztráty bodu. Standa Měchura nedal šanci Veselému, Jura přehrál Petera, Marek prohrál v pěti setech s Kačmarem, i když už vedl 2:0) a Petr dopadl stejně s Křížem. I v druhé sérii se body dělily, přispěl Standa výhrou nad Kačmarem a Marek zdolal Petera. Naši tak drželi nejtěsnější dvoubodový náskok, který udrželi i po třetí sérii. Náš prapor v ní pozvedli Petr porazivší Kačmara a benjamínek Patrik, jemuž v průběhu zápasu skrečoval Peter. Rozuzlení přinesla závěrečná porce dvouher. Když Jura dokázal porazit Kačmara, bylo jasné, že máme doma minimálně remízu. Marek proti Veselému i Patrik proti Křížovi dělali, co mohli, ale vítězný desátý bodík nepřidali. Rozhodnout musela poslední dvouhra celého utkání. Petr neměl mít proti papírově nejslabšímu hráči hostí Peterovi problémy. opak byl ale pravdou, ztratil první dva sety, ale za velké podpory zbytku týmu zápas otočil a vyhrál 3:2. Naši tak celkově 10:8.

Céčko uspělo v derby v Petroupimi a díky dvěma výhrám vede OP5. Body zajistili Jindra Nenáhlo 2, Martin Vosádka 2, Petr Styblík 2 , Šimon Styblík. 5 x byl zápas skrečován v náš prospěch. 

OP1: Sokol Ostředek A - SK Mrač 12:6

OP3: Sokol Ostředek B - Sokol Neveklov B  10:8

OP5: SDH Petroupim D - Sokol Ostředek C  6:12       


 


Webové stránky používají cookies., na web. stránkách běží scripty, které umožní vlastníkovi web. stránek získávat statistická data o uživatelích webu (např. Google Analytics, Facebook Pixel a SKlik). Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací.

  Skrýt tuto informaci