Ostudné chování křečovických diváků (rodičů) během nedělního dvojzápasu dětí

Naší přípravku a starší žáky čekal v neděli dopoledne soupeř z Křečovic. Hosté dorazili s velkým počtem diváků, především rodičů a místo, aby sportovně fandili a podpořili své hráče, tak se uchýlili k nadávkám směrem k sudímu laikovi, našim hráčům i funkcionářům. Takovou smršť nadávek a vulgarit jsme u nás dlouho nezažili. Hostující rodiče by se měli zamyslet, zda jsou tím správným příkladem pro své děti. Smutné je, že při zápase starších žáků se k nim přidali i někteří hráči. Je to nepochopitelné, když zápas s přehledem vyhráli. Naše divácká menšina nevěřila svým uším, někteří i raději odešli. Chování křečovických nemá se sportovním fanděním nic společného, sport v neděli plakal a je smutné, že při zápasech dětí.

 

Starší přípravka: Sokol Ostředek – Vltavan Křečovice 2:2 (0:1)

branky: Smrkovský 2

sestava: Pejša F. – Rezková, Smrkovský, Pejša A., Chvojka, Trutnovský, Havel, Špalek

 

Starší žáci: Sokol Ostředek – Vltavan Křečovice 0:6 (0:3)

 

sestava: Hajný – Rezek, Hák, Vernerová, Svoboda, Matoušek, Maroušek, Novák, Rezková, Kukla, Styblík, Moural, Škvor, Mistolerová, Biras

Webové stránky používají cookies., na web. stránkách běží scripty, které umožní vlastníkovi web. stránek získávat statistická data o uživatelích webu (např. Google Analytics, Facebook Pixel a SKlik). Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací.

  Skrýt tuto informaci