Stolní tenisté mají 4. kola před koncem jistou minimálně baráž o OP2

Stolně-tenisové áčko díky výhře ve středeční předehrávce nad Smilkovem 14:4 skončí už nejhůře na druhém místě znamenající baráž o postup s předposledním týmem OP2. Vzhledem ke skutečnosti, že druhé Pyšely nezaváhaly ani ve včerejší předehrávce v Netvořicích, chybí našim k přímému postupu ještě tři kroky, tj. výhry ve třech zbývajících zápasech.

Do čtyřher nominoval vedoucí týmu Míru Janatu s Romanem Žydykem a Martina Vosátku s Tomášem Velekem. Zatímco první dvojice si bez větších obtíží poradila s duem Racík/Utínek, tak Martin s Tomášem se velice zapotili, aby v pětisetech vyhráli nad Bubníkem s Dohnalem. Cíl vyhrát obě čtyřhry ale byl splněn.

Do dvouher dostali důvěru Roman, Martin, Tomáš a Marek Škvor ml. Míra Janata zůstal v roli náhradníka, aby naskočil, kdyby se zápas nevyvíjel ve prospěch našich barev.

Nakonec toho nebylo potřeba, i když v určité fázi zápasu, kdy v souběžně hraných zápasech Tomáš prohrával s Utínkem (nakonec odvrátil v pátém setu mečbol a vyhrál) a Martin s Dohnalem, se o jeho nasazení uvažovalo. Na dva zápasy za Romču naskočil Jura Žydyk.

Včera dohrávalo zápas minulého kola naše béčko. I béčkaři měli za soupeře hráče ze Smilkova a zápas dopadl jak přes kopírák. Naši se radovali z výhry 14:4 a vzhledem k tomu, že se jim nyní započte do tabulky i v září předehraný zápas s naším céčkem, posune se béčko do horní poloviny tabulky.

 

Sokol Ostředek A - SDH Smilkov A 14:4

Sokol Ostredek B - SDH Smilkov B 14:4

Webové stránky používají cookies., na web. stránkách běží scripty, které umožní vlastníkovi web. stránek získávat statistická data o uživatelích webu (např. Google Analytics, Facebook Pixel a SKlik). Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací.

  Skrýt tuto informaci