20.kolo bylo pro stolní tenisty úspěšné

Ostředečtí stolní tenisté mají za sebou vydařené 20.kolo okresních soutěží. Áčko a béčko se radovali z výher, céčko remizovalo v Bystřici.

Soupeř z Votic nebyl pro naše áčko těžkou překážkou k dalším výhře. Naši hráči vyhráli 14:4, když se o body podělili Roman Žydyk 4, Martin Vosátka 4, Míra Janata a Pepa Lemberk. Uspěli i obě čtyřhry – Roman/Martin a Míra/Pepa. Naprázdno vyšel jen Marek Škvor ml., který naskočil na dvě dvouhry místo Míry, i když v zápase se Žákem měl v pátém setu dva mečboly, které ale nevyužil.

Béčko i ve třech vyhrálo ve Vlašimi 11:7. Plný počet bodů získal Jindra Nenáhlo, tři body přidali Martin Vosádka a Jura Žydyk.

Céčko nebylo daleko k překvapivé výhře v Bystřici. Moc nesházelo, aby některý z dvojice mlaďasů Šimon Styblík a Daniel Císař přidali vítězný desátý bod. Bodově stoprocentní byli Petrové Stanovský a Styblík. I remíza 9:9 je ale cenným výsledkem.

 

Ostředek A - Votice C 14:4

Vlašim B - Ostředek B 7:11

Bystřice B - Ostředek C

 

Webové stránky používají cookies., na web. stránkách běží scripty, které umožní vlastníkovi web. stránek získávat statistická data o uživatelích webu (např. Google Analytics, Facebook Pixel a SKlik). Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací.

  Skrýt tuto informaci