Prohra v Netvořicích komplikuje postupové ambice stolních tenistů

Těsná prohra áčka v Netvořicích znamená pro náš tým komplikaci v boji o postup do OP2. Přitom první polovina zápasu vůbec nenaznačovala, že by naši neměli uspět.

Obě čtyřhry byly velmi dramatické a nakonec si každý z týmů připsal po pětisetových bojích jeden bodík. Martin Vosátka s Romanem Žydykem přetlačili Brona se Šmeralem, ale Míra Janata s Jurou Žydykem prohráli s dvojicí Ošmera – Čipera.

Po úvodní sérii dvouher se naši dostali do vedení 4:2, když Míra přehrál Ošmeru, Martin Míru Čiperu a Roman si poradil se Šmeralem. Jura nestačil na Brona.

Po další sérii jsme náskok udrželi, ale nečekala se porážka Romana s Bronem. Když Míra v úvodu třetí série zvýšil na 7:4, vypadalo to, že už ná snic nezastaví k cestě za výhrou. Bohužel opak byl pravdou. Další bod připsal už jen Míra. Martin tahal v možná stěžejní bitvě s Bronem za kratší konec, nicméně dokázal zápas dotáhnout do pátého setu a v něm odvrátil 4 mečboly a srovnal na 10:10, ale pátý mečbol už neproměnil. Předpokládaný bod nezískal ani Jura proti Šmeralovi , přestože vedl 2:0 na sety.

Naši tak ukončili sérii 13 zápasů v řadě bez porážky a připsali si první porážku v odvetné části soutěže a celkově třetí porážku v sezóně.

Prohra znamená, že s námi Pyšely srovnali krok, nicméně v náš prospěch mluví vzájemné zápasy. Naštěstí na třetím místě číhající Neveklov prohrál v Heřmaničkách a tedy se k nám nepřiblížil.

Kvůli pátečnímu hasičskému plesu museli své domácí zápasy další dva naše týmy předehrát v týdnu.

Béčko posilněné o hráče áčka porazilo ve středu druhé Nesvačily 12:6. Naše body získali: Velek 4, Žydyk J. 3, Škvor ml. 2, Nenáhlo + obě čtyřhry.

Céčko se ve čtvrtek radovalo s první výhry v sezóně. Porazilo béčko Smilkova 12:6. Body: Stanovský 4, Styblík 4, Bouška 2 a obě čtyřhry.

 

 Netvořice B - Ostředek A 10:8

Ostředek B - Nesvačily 12:6

Ostředek C - Smilkov B 12:6

 

Webové stránky používají cookies., na web. stránkách běží scripty, které umožní vlastníkovi web. stránek získávat statistická data o uživatelích webu (např. Google Analytics, Facebook Pixel a SKlik). Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací.

  Skrýt tuto informaci