Stolní tenisté zvýšili svůj náskok v čele OP3

Hráči áčka si v pátek poměrně snadno poradili s Heřmaničkami a při prohře druhých Pyšel v Petroupimi mají na čele OP3 dvoubodový náskok.

Premiéru v ostředeckých barvách si odbyl Tomáš Velek, dále dostali důvěru vedoucího týmu Martin Vosátka, Pepa Lemberk a Marek Škvor ml.

Zápas byl od začátku jednoznačnou záležitostí našich hráčů, pouze Tomáš Vrtiška, pátý hráč žebříčku, byl nad síly našich s výjimkou Martina. Nicméně Marek i Tomáš ho potrápili v pěti setech a k překvapení jim chybělo jen pár míčků. Marek pak v závěru nestačil i na Cmírala v poměru 10:12, 11:13 a 11:13, když v každém setu nevyužil setboly.

Díky zaváhání Pyšel se našim vysněný postup do OP2 opět přiblížil, do konce ale ještě zbývá stále 6 zápasů. Nejbližší čeká naše áčkaře již ve čtvrtek v Netvořicích.

Béčko prohrálo v Čerčanech, kde fotbalový básník Tonda Panenka byl nad síly našich hráčů. Body vybojovali Jindra Nenáhlo 2, Martin Vosádka 2 a Venca Ryšavý 2.

Céčko prohrálo ve Vlašimi a spadlo na poslední místo. Prvně nastoupil nadějný Dan Císař, který se hned blýskl dvěma vyhranými dvouhrami a čtyřhrou s Petrem Styblíkem, jenž kromě toho vyhrál tři dvouhry. Jeden bodík získal Maty Styblík. Vzhledem k pátečnímu hasičskému plesu béčko i céčko předehrávají své domácí zápasy v týdnu – béčko již zítra hostí druhé Nesvačily, céčka pak přivítá ve čtvrtek Smilkov.

 

Ostředek A - Heřmaničky 14:4

Čerčany C - Ostředek B 12:6

Vlašim B - Ostředek C 11:7

 

Webové stránky používají cookies., na web. stránkách běží scripty, které umožní vlastníkovi web. stránek získávat statistická data o uživatelích webu (např. Google Analytics, Facebook Pixel a SKlik). Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací.

  Skrýt tuto informaci