Starší žáci těsně prohráli derby s Teplýšovicemi

 

Naši žáci si v uplynulých dnech vyzkoušeli anglický týden. Vedle víkendového zápasu je čekal vložený středeční zápas. Starší žáci těsně prohráli derby s Teplýšovicemi. Mladší žáci se včera radovali z první jarní výhry - porazili Křečovice - více v samostatné reportáži.

 


Starší žáci: Sokol Ostředek – FK Týnec n/S 4:6 (3:3)

 

Minulou středu hostili starší žáci Týnec. Začali dobře, brzy jsme vedli gólem Jirky Žeravy. Týnečtí ale šňůrou tří gólů skóre otočili. Ondra Fadler však ještě do půle srovnal a v úvodu druhé půle jsme jeho třetím gólem v zápasu vedli 4:3. Z naší strany to byl bohužel přes šance konec a hosté třemi brankami zápas rozhodli ve svůj prospěch.

 

Sestava: Rezek – Mistoler, Mistolerová, Svobodová, Fadler, Kubíková, Vernerová, Hák, Žerava, Rezková, Svoboda

 

 


Mladší žáci: Sokol Ostředek – FK Týnec n/S 1:14 (0:6)

 

Mladší žáky trápí velká marodka. Osa týmu se trenérům zcela rozpadla – k Vítkovi Barešovi a Péťovi Smrkovskému (oba noha v sádře) se přidala Pája Rezková (kotník). Ze zdravotních důvodů chyběl i Štěpán Vrána a brzy musel ze hry odstoupit i gólman Pepča Hajný.

 

Naštěstí se i tak, na rozdíl od minulého víkendu, trenérům v kabině před zápasem hlásilo deset hráčů. Svou premiéru v ostředeckém dresu si odbyl David Hrůša ze Sázavy a po delší době se na hřišti představili Šimon Styblík a Matouš Moural.

 

Nesehranost a nezkušenost byla na našich velmi znát. Soupeři jsme nekladli velký odpor a ten sázel za záda Filipa Birase jeden gól za druhým. Čestný úspěch našich barev zaznamenal Martin Novák.

 

Sestava: Hajný J. (Biras F.) – Svoboda, Škvor T., Styblík, Moural, Biras J., Pejša, Novák, Hrůša

 

 

Starší žáci: Sokol Ostředek – Sokol Teplýšovice 0:1 (0:1)

 

V neděli sehráli starší žáci prestižní derby proti sousedním Teplýšovicím. Ve vyrovnaném zápase, kterému by slušela remíza, byli šťastnější hosté. O jejich výhře rozhodla branka z prvního poločasu. Hosté nám tak oplatili porážku z podzimního zápasu v Teplýšovicích.

 

Sestava: Rezek – Mistoler, Mistolerová, Svobodová, Fadler, Kubíková, Vernerová, Hák, Svoboda, Biras F., Procházková


 


 

 

Webové stránky používají cookies., na web. stránkách běží scripty, které umožní vlastníkovi web. stránek získávat statistická data o uživatelích webu (např. Google Analytics, Facebook Pixel a SKlik). Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací.

  Skrýt tuto informaci