Starší žáci vyhráli v Mezně

 

Starší žáci: Sokol Mezno - Sokol Ostředek 2:3 (1:2)

 

Starší žáci si v Mezně připsali první jarní výhru. V 8.minutě nás poslal do vedení Kuba Mistoler. Domácí sice po půlhodině hry srovnali, ale Ondra Fadler nás těsně přes přestávkou vstřelil náš druhý gól. Vedení jsme drželi až do 53.minuty. O našem vítězství rozhodla tři minuty před koncem Monča Svobodová.

 

Sestava: Rezek - Mistoler, Mistolerová, Svobodová - Fadler, Kubíková - Hák, Žerava, střídal: Novák

 

Mladší žáci: TJ Václavice - Sokol Ostředek 12:0 (5:0)

 

Václavice mají tým složený podobný našemu,akorát poměr starších k mladším mají mnohem příznivější. Od úvodního hvizdu bylo vidět,že naše děti mají až moc velký respekt před soupeřem. Na naší bránu se valil útok za útokem. Ke konci poločasu jsme se dostali, ale i k několika zajímavým brejkům a jen smůla Petříkovi a Adámkovi zabránila ve vstřelení branky. V 2.poločase byla už na dětech vidět únava. Několikrát se podařilo zaútočit, ale bez změny stavu skóre na naší straně. Škoda jen, že největší bojovníci byli ti nejmladší.

 

Sestava: Pepa Hajný - Jirka Svoboda, Pája Rezková, Tomáš Škvor, Vojta Bareš, Filip a Kuba Birasovi,Petřík Smrkovský, Adámek Pejša

 

Richard Kotil

 

Webové stránky používají cookies., na web. stránkách běží scripty, které umožní vlastníkovi web. stránek získávat statistická data o uživatelích webu (např. Google Analytics, Facebook Pixel a SKlik). Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací.

  Skrýt tuto informaci