Stolní tenisté shodně remizovali

 

V uplynulém kole si oba naše stolně-tenisové týmy připsali na své konto remízy.

 

Áčko doma remizovalo 9:9 s vedoucím Divišovem, který všech předchozích 19 zápasů sezóny vyhrál a je jistým postupujícím. Díky remíze má naše áčko jistotu, že neskončí na posledním místě, které znamená přímý sestup. Při shodě výsledků by mohli mít naši hráči již po pátečním zápase doma s Pyšely jistotu, že se vyhnou i baráži, která čeká na předposlední tým tabulky. Předpokladem je jejich výhra a současně porážka Heřmaniček v Divišově. V tomto případě by už pak mohli odehrát poslední kolo právě v Heřmaničkách v klidu a bez nervů. Nicméně s ohledem na možné vytvoření pěti tříd od nové sezóny bude dobré, aby naši skončili v tabulce, co nejvýše. Maximem bude 9.místo, o které se pereme s Týncem, jenž ve včerejší dohrávce podle očekávání překvapil ve Voticích a stejné překvapení se očekává v pátek při jeho zápase se Smilkovem.

 

Béčko hrálo ve čtvrtek na půdě posledního béčka Bystřice a chtělo potvrdit bodovým ziskem svou devátou pozici. Moc nechybělo a mohli přivézt tři body za výhru, ale i dvoubodový zisk za remízu 9:9 by měl znamenat, že se před ně už žádný ze soupeřů, pokud vycházíme předpokládaných výsledků nedostane. Stoprocentně úspěšný byl Pepa Lemberk, tři výhry přidal Jindra Nenáhlo a dvě Venca Ryšavý.

 

Sokol Ostředek A – Sokol Divišov A 9:9

  

SK Bystřice B – Sokol Ostředek B 9:9 

 

Webové stránky používají cookies., na web. stránkách běží scripty, které umožní vlastníkovi web. stránek získávat statistická data o uživatelích webu (např. Google Analytics, Facebook Pixel a SKlik). Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací.

  Skrýt tuto informaci