Mladší žáci si v Křečovicích poradili se soupeřem i s rozhodčím

 

O uplynulém víkendu začala sezóna i pro naše žákovské týmy. Mladší hráli v neděli v Křečovicích a starší v Týnci.

 


Mladší žáci: Vltavan Křečovice – Sokol Ostředek 0:1 (0:1)

 

U Vltavy jsme narazili na věkovým složením srovnatelného soupeře, tedy tým složený napůl ze žáků a na půl z přípravky. Z minulosti jsme věděli že domácí sudí křečovickým žákům neuvěřitelně „nakláněl“ hřiště, aby vyhráli. Snažil se o to i tentokráte. Vyloučil dva naše hráče a my museli dohrávat v pěti v poli proti sedmi domácím, kterým to ale stejně nepomohlo. Taková „prasárna“ se u soutěže malých dětí je něco nehorázného.

 

Podle trenéra Milana Hajného si všichni zaslouží za předvedený výkon velkou pochvalu. V horku dřeli, bojovali a zaslouženě si naši prckové připsali první tři body do tabulky. Branku vstřelil Martínek Škvor.

 

Základní sestava:
Hajný – Rezková, Biras J., Bareš Vítek, Svoboda – Škvor T., Biras F. – Škvor M. (střídali: Pejša a Bareš Vojta)

 

Starší žáci: FK Týnec n/S – Sokol Ostředek 4:1 (2:0)

 

Starší žáky čekal na úvod těžký soupeř, který hrál vloni kraj. Prvně se ostředeckých barvách představily dvě posily z FK Soběhry - Ondra Fadler a Filip Hák. Oba u nás budou rok hostovat. Trenér Láďa Tinák měl pro své svěřence jen slova chvály, protože předváděli hezké kombinační akce. O čestnou branku našich barev se postaral Jirka Žerava.

 

Sestava:
Rezek – Kubíková, Svobodová, Fadler, Hák, Mistoler, Vernerová, Poláček, Žerava

Webové stránky používají cookies., na web. stránkách běží scripty, které umožní vlastníkovi web. stránek získávat statistická data o uživatelích webu (např. Google Analytics, Facebook Pixel a SKlik). Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací.

  Skrýt tuto informaci