V hodně slepované sestavě jsme byli v Čerčanech bez šance a jsme až na dně pralesní ligy

 

Slavoj Čerčany - Sokol Ostředek 6:1 (3:0)

 

K sobotnímu utkání na hřišti jednoho z aspirantů na postup jsme hleděli s velkými obavami. Neúčast už dlouho dopředu avizovala řada hráčů - Jenda Müller, Kamil Krejcárek, Jim Kapal, Jirka Škvor a Ondra Vildman. K tomu bylo nutno připočítat "čerstvě" zraněné z prvního kola - Milana Škvora a Tomáše Sadílka. Kormidelník Mirek Lejček tak nemohl počítat s více jak polovinou základní sestavy. Jarní marodi se zatím bohužel "neuzdravují", a tak ještě v pátek dopoledne hlásil Fanda Nerad, že má potvrzenou účast jen devíti hráčů. Nakonec se mu podařilo jedenáctku zkompletovat a jako dvanáctý vyrazil do Čerčan získávat zkušenosti ani ne patnáctiletý odchovanec Matěj Hampl.

 

Přes hodně slepovanou sestavu, ve které se více jak po roce objevil Ota Šimáček a Roman Špalek, jsme nezačali špatně a kdyby Petr Zikmund mířil místo do tyče, do brány, tak jsme mohli jít do vedení. Z něho se bohužel radovali ve 25.minutě domácí, aby pak dvěma góly v závěru první půle v podstatě rozhodli o své výhře. V naší hře chyběla kombinace, vpředu jsme neudrželi balón a hra se tak stále vracela zpět na naší půlku. Čestný úspěch našich barev zaznamenal v závěru zápasu Ota Šimáček. V závěru si lehce poranil koleno Láďa Fiala, ale podle jeho vlastních slov, by měl být za týden v pořádku.

 

V každé situaci bychom měli hledat i pozitiva. Je jím určitě debut našeho odchovance Matěje Hampla, který v 55.minutě nahradil nestora Vasila Kančije (věkový rozdíl mezi nimi je 38 let!!!).

 

Druhá vysoká prohra v řadě nás poslala až na samé dno pralesní ligy, což ostředecký fotbal nepamatuje desítky let, myšleno z pohledu prvního týmu. Nicméně není nutné z toho vyvozovat nějaké unáhlené závěry. Hráli jsme na hřištích dvou týmů, které se budou pravděpodobně prát o nejpřednější příčky tabulky. Až další utkání, když už bychom měli hrát v "plné" síle, ukážou, na jaké umístění můžeme pomýšlet, i když je zřejmé, že čelo tabulky atakovat v této sezóně nebudeme.

 

Věřme, že již domácí sobotní souboj s Křečovicemi zlepší náladu všem, kteří se v ostředeckém fotbale angažují a/nebo mu fandí. Soupeři od Vltavy máme co vracet. Ve trojce jsme se s nimi utkávali dvě sezóny a vybojovali jsme jen jeden bod. Přijďte naše hráče dohnat k vítězství.

 

Sestava:

Luzum - Fiala, Florián, Špalek R., Šimáček - Měchura, Macháček, Kančij V. (55.Hampl), Nerad - Zikmund, Ryšavý

 

Webové stránky používají cookies., na web. stránkách běží scripty, které umožní vlastníkovi web. stránek získávat statistická data o uživatelích webu (např. Google Analytics, Facebook Pixel a SKlik). Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací.

  Skrýt tuto informaci